Τοποθέτηση του WAKEUPCyprus στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -Quotes

...life is 10% what happens to you and 90% how you react to it!...

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Σόλων Κασίνης «Τα λιμάνια που εξυπηρετούν πλατφόρμες είναι βιομηχανικά»

-Αφορά όλους μας και όχι μόνο τους Λαρνακείς. Ας μην ξεχνάμε ότι είμαστε νησί με την τουριστική βιομηχανία να είναι η μόνη οικονομία που μας έχει απομείνει-


http://tinyurl.com/phsfbv3   





Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Τα συμφέροντα που ψάχναμε!!

Δώστε ιδιαίτερη σημασία στο: "[]...προορίζεται από συγκεκριμένους επιχειρηματίες για τουριστική ανάπτυξη...[]"

Θα το χωνέψουμε επιτέλους; Θα το χωρέσει το μυαλό μας;;
ΑΦΗΝΟΥΜΕ να μας κάνουν κουμάντο διεφθαρμένα άτομα που βάζουν το προσωπικό συμφέρον και το κουμπαριλίκκι πάνω από την ευημερία των πολιτών αυτής της χώρας.

"Για όσους αναρωτιούνται γιατί το βιομηχανικό λιμάνι δεν έγινε στη Λεμεσό όπως προοριζόταν και όπως αναμενόταν, το Skala Times έχει την απάντηση από έγκυρη πηγή, από το Λονδίνο:
Mετά την συμφωνία Αναστασιάδη – Cameron για επιστροφή στην Κυπριακή Δημοκρατία εκτάσεων των Βρετανικών Βάσεων, η συγκεκριμένη περιοχή στη Λεμεσό (όπου θα γινόταν το βιομηχανικό λιμάνι και που είχε κριθεί μετά από μελέτες κατάλληλη) προορίζεται από συγκεκριμένους επιχειρηματίες για τουριστική ανάπτυξη.
Η Λεμεσός θέλει τουριστική ανάπτυξη και η Λάρνακα γίνεται ο σκουπιδότος της βιομηχανίας.
Καλούμε τις Αρχές της πόλης να βάλουν το καλό της Λάρνακας πάνω από τις συμφωνίες Αναστασιάδη – Cameron και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να τοποθετηθεί επί του θέματος."



Δηλώσεις Τρισέ: Η κυβέρνηση Αναστασιάδη ήθελε το κούρεμα καταθέσεων στην Κύπρο

Το ότι η Κυβέρνηση Αναστασιάδη είπε το "ΝΑΙ" στο κούρεμα είναι γνωστό εδώ και καιρό. Το πρόβλημα δεν είναι στην απόφαση για το κούρεμα. Ας υποθέσουμε ότι το κούρεμα ήταν η μόνη ή η πιο εφικτή λύση κατά της Τραπεζικής κρίσης. Το έγκλημα ήταν η απομάκρυνση των κεφαλαίων των Κυπρίων Μεγαλοεπιχειρηματιών και Πολιτικών μετά από προνομιακή πληροφόρηση. Βλέπετε αυτοί που θα έλεγαν ΝΑΙ στο κούρεμα φρόντισαν να την πλερώσει όλη η Κύπρος καθώς και μερικοί Ρώσοι Μεγιστάνες ΠΛΗΝ των "φίλων" τους και των "συνεργατών" τους.

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Η μυστική διαδρομή των χρημάτων από την Κύπρο στην Ελβετία για να αποφύγουν το κούρεμα.

όλα αυτά +πολλά άλλα έγιναν εις γνώση του ΠΤΔ Νίκου Χρυσάνθου Αναστασιάδη-

http://www.kathimerini.com.cy/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=170283




Όλα στην φόρα από τους Οικολόγους - Αυτές είναι οι εταιρείες που έβγαλαν λεφτά στο εξωτερικό (Λίστα)

-Η ΟΡΓΗ ξεχοιλίζει...-

".. Σύμφωνα με την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Θεσμών τα στοιχεία στην ηλεκτρονική τους μορφή διαφέρουν από την έντυπη που έχετε ενώπιων σας. Γιατί άραγε; Ποιος θα απαντήσει στο ερώτημα αυτό;

Επίσης διερωτάται κανείς εύλογα, γιατί τελικά δεν διαβιβάστηκαν τα στοιχεία στην ηλεκτρονική τους μορφή στο Τμήμα Εσωτερικών Προσόδων για ολοκλήρωση του φορολογικού ελέγχου; Τέλος, γιατί ποτέ δεν κατατέθηκε στη Βουλή (εάν ζητήθηκε και αν όχι γιατί δεν ζητήθηκε) το αποτέλεσμα του έστω και ελλιπούς φορολογικού ελέγχου; .."

Read more:
http://offsite.com.cy/ola-stin-fora-apo-tous-ikologous-aftes-ine-eteries-ta-evgalan-sto-exoteriko-lista/

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΟΙ ΕΚΡΟΕΣ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ σε..........ΜΕΤΡΗΤΑ

Δείτε, όμως, τον κατάλογο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ εκροών την «κλειστή» περίοδο

http://www.philenews.com/el-gr/top-stories/885/197939/deite-ton-katalogo-ekroon-tin-kleisti-periodo

Δεν μπορεί να εμποδιστεί η ατασθαλία στην Κύπρο

Με τον Σενέρ Λεβέντ

".. Παλιά δεν ήταν έτσι. Όσοι έκαναν ατασθαλίες, αυθαιρεσίες και πλαστογραφίες δρούσαν μυστικά. Φοβόντουσαν μήπως αποκαλυφθούν οι πράξεις τους. Τώρα όλα γίνονται φανερά. Δεν υπάρχουν μυστικά. Όλα είναι εκεί. Γιατί γίνεται αυτό; Να σας πω. Διότι το έχουν αντιληφθεί και αυτοί πλέον. Ο λαός δεν τιμωρεί εκείνους που τρώνε. Μάλιστα τους επιβραβεύει περισσότερο και τους ενθαρρύνει για να φάνε περισσότερα. Πηγαίνει στις κάλπες και τους εκλέγει ξανά. Τότε τι σημασία έχει; .."

Read more:
http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=263333&-V=stiles