Τοποθέτηση του WAKEUPCyprus στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -Quotes

...life is 10% what happens to you and 90% how you react to it!...

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Πρόγραμμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης! Το Wake Up Cyprus σε συνάντηση που είχε με την ΑΝΕΛ στηρίζει αυτή την πάρα πολύ σημαντική προσπάθεια αυτοοργάνωσης και εναλλακτικών συναλλαγών χωρίς το χρήμα των τραπεζιτών!


Ως Wake Up Cyprus έχουμε μέσα στις πρώτες προτεραιότητες μας την αποτροπή της εξαθλίωσης εν πρώτοις και την προσπάθεια οργάνωσης των παραγωγικών δυνάμεων της Κύπρου για την διατροφική αυτάρκεια.

Ήδη έγιναν πάρα πολλές συναντήσεις και έχουν γίνει τεράστια βήματα προς αυτή την κατεύθυνση και θα υπάρξει ενημέρωση σύντομα!

Στα πλαίσια αυτών των προσπαθειών και επαφών προχτές είχαμε μια πολύ ευχάριστη και αναπάντεχη συνάντηση!

Συναντηθήκαμε στο Δημαρχείο των Λατσιών με δύο πολύ σημαντικούς νέους ανθρώπους που ανέλαβαν και έφεραν εις πέρας ένα πολύ σημαντικό πρόγραμμα!

http://tom.anel.com.cy/default.asp?parid=12&ID=123&menuid=125

Το ερώτημα της επιστολής του Wake Up Cyprus προς την Υπουργό Εργασίας βρίσκεται επίσημα κατατεθειμένο ενώπιον της Βουλής! Τα πρώτα ουσιαστικά αποτελέσματα!

Η επιστολή ημερομηνίας 7 Μαΐου 2013 που στάλθηκε από μέλος του WakeUpCyprus προς την Υπουργό Εργασίας κυρία Ζέτα Αιμιλιανίδου ακριβώς όπως καταγραφόταν στο περιεχόμενο της, θα τύγχανε δημοσιοποίησης.



Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Οι πράξεις καθορίζουν τι είμαστε και όχι τα λόγια, είτε τα ηλεκτρονικά είτε του αέρα! Αποφάσισε τι είσαι: δούλος υποτακτικός ή ελεύθερος άνθρωπος

Είναι πολύ σημαντικό να γίνει κατανοητό ότι,

τόσο αυτός εδώ ο ηλεκτρονικός χώρος, το facebook και γενικότερα ό,τι έχει να κάνει με τα λεγόμενα social media που διευκολύνουν σε τεράστιο βαθμό την επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων και την αλληλεπίδραση μεταξύ τους με ανταλλαγή γνώσεων πληροφοριών κλπ είναι απλά ένα εργαλείο!

Ηχητικό: Ερωτήματα μας προς τον αντιπρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο σε ομιλία του στις 25/4/2013




Στις 25/4/2013 ο αντιπρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος ενώπιον μιας κατάμεστης αίθουσας καθήμενων και όρθιων στο Hilton Park έκανε ομιλία.

Τρία μέλη του Wake Up Cyprus βρέθηκαν εκεί όπου και έθεσαν 3 πολύ σημαντικά ερωτήματα. Καταγράφονται πιο κάτω επί λέξει τα ερωτήματα όπως τέθηκαν και μπορείτε να τα ακούσετε μαζί με την απάντηση.