Τοποθέτηση του WAKEUPCyprus στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -Quotes

...life is 10% what happens to you and 90% how you react to it!...

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Στο «στόχο» της NSA βρίσκονται 193 χώρες

WAKEUPCyprus #Cyprus

-Είναι παγκόσμιο το σύστημα παρακολούθησης των Αμερικάνων και σε αυτό συμμετέχουν πολύ συνειδητά και οι Ευρωπαίοι-

Read more:
http://time.com/2945037/nsa-surveillance-193-countries/

http://24h.com.cy/worldnews/item/60168-sto-stoxo-tis-nsa-vriskontai-193-xores.html


Δημόσια διαβούλευση για τα έργα στο λιμάνι Λάρνακας

WAKEUPCyprus #Cyprus 

-Για όσους καταλαβαίνουν τι γίνεται......θα κάνουν την Λάρνακα ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΗΛΙΔΑ-

http://www.philenews.com/el-gr/oikonomia-kypros/146/207607/dimosia-diavoulefsi-gia-ta-erga-sto-limani-larnakas


Αποκλειστικό: Ξυπνήστε! Μας παίρνουν τα σπίτια

WAKEUPCyprus #Cyprus

-Θα 'ξυπνήσεις' σύντομα κόσμε....είτε το θες είτε όχι, αλλιώς θα μείνεις στον δρόμο

Υπενθυμίζουμε και τις προβλέψεις του WAKEUPCyprus από τον Δεκέμβριο 2012 και Φερβουάριο 2013 για τον Συνεργατιμσό και Ακίνητα - 6.2.2013
http://www.scribd.com/doc/124491296/ΑΝΑΛΥΣΗ-ΓΙΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟ-ΚΑΙ-ΑΚΙΝΗΤΑ-6-2-2013 -

http://www.24h.com.cy/component/k2/item/59911-apokleistiko-xypniste-mas-pairnoun-ta-spitia.html


Η Ε.Ε. αποφάσισε να επιτίθεται στρατιωτικά στα κράτη - μέλη της, εάν...

WAKEUPCyprus #Cyprus 

Το Δ' Ράιχ αποκαλύπτεται και απειλεί.. Εθνική ακεραιότητα τέλος..

http://kostasxan.blogspot.com/2014/06/blog-post_3141.html


-Απολύτως απαραίτητη η αυτομόρφωση.-

WAKEUPCyprus #Cyprus Aυτομόρφωση ΕΠΑΜ - Τι είναι Νόμισμα και Τόκος.(μέρος 1)
 

 https://www.youtube.com/watch?v=kNP7y79cLOA

Στη δημοσιότητα το σχέδιο της Κυβέρνησης για κατάσχεση σπιτιών

WAKEUPCyprus #Cyprus

-Πολλοί είναι και αυτοί που 'νομίζουν' ότι έχουν εξοφλήσει το σπίτι τους διότι πλήρωσαν τον πωλητή (developer). Πολλοί όμως πωλητές δεν ξόφλησαν τα αντίστοιχα ενυπόθηκα δάνεια και ούτε μπορούν να το κάνουν. Η Τράπεζα θα ζητήσει αυτά τα λεφτά από τους σημερινούς φερόμενους ιδιοκτήτες.-

http://www.24h.com.cy/component/k2/item/60037-apokalypsi-24-sti-dimosiotita-to-sxedio-tis-kivernisis-gia-katasxesi-spitiwn.html

Χαλιμπάρτον

WAKEUPCyprus #Cyprus "Οι εγκαταστάσεις οι οποίες θα γίνουν στην Βιομηχανική Περιοχή Αραδίππου θα ειναι της Χαλιμπάρτον. Διαβάστε ενα αρθρο για την συγκεκριμενη εταιρεία

by Λάρνακα εν δράσει_LarnacΑct

από news247 Ιούλιος 26 2013:

Η Χαλιμπάρτον συμφώνησε να δηλώσει ένοχη για την καταστροφή των αποδεικτικών στοιχείων που σχετίζονται με τη πετρελαιοκηλίδα στον Κόλπο του Μεξικού το 2010. Πόσα χρήματα θα καταβάλλει

Το μέγιστο δυνατό εκ του νόμου πρόστιμο, το οποίο δεν διευκρινίζεται, θα κληθεί να καταβάλει η μεγάλη αμερικανική εταιρεία Χαλιμπάρτον η οποία συμφώνησε να δηλώσει ένοχη για την καταστροφή των αποδεικτικών στοιχείων που σχετίζονται με τη τεράστια οικολογική καταστροφή που προκάλεσε πετρελαιοκηλίδα στον Κόλπο του Μεξικού το 2010, ανακοίνωσε το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης την Πέμπτη.
Η προφορική συμφωνία της εταιρείας που έχει τη βάση της στο Χιούστον απαιτεί την έγκριση του δικαστηρίου.
Η Χαλιμπάρτον αποδέχτηκε επίσης να καταβάλει εθελοντικά πόσο 55 εκατομμυρίων δολαρίων προς το αμερικανικό εθνικό Ίδρυμα Αλιείας και στην εθνική ένωση άγριας ζωής, απόφαση που δεν απαιτεί δικαστική έγκριση ανέφερε επίσης, το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης.
Ο εκπρόσωπος της μεγάλης αμερικανικής εταιρείας δεν σχολίασε τις δύο αποφάσεις.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ"


Συγκεκριμένα, οι εξωπραγματικές θέσεις των Τουρκοκυπρίων συνοψίζονται ως εξής:

WAKEUPCyprus #Cyprus

1. Σε περίπτωση συμφωνίας, το ερώτημα που θα τεθεί στο δημοψήφισμα θα «αναλύει ευκρινώς» τις συνέπειες ενός πιθανού «όχι».

2. Όσον αφορά τη μετεξέλιξη της Κυπριακής Δημοκρατίας οι Τ/κ ζητούν η συμφωνία να εγκριθεί στο σύνολό της και εκ των προτέρων από την Ευρωπαϊκή Ένωση ώστε να μετατραπεί σε πρωτογενές Δίκαιο. Αναφέρουν ξεκάθαρα πως καμία εκ των δύο πλευρών, οργανωμένο σύνολο ή άτομο, δεν θα μπορεί οπουδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο να προσβάλει τη συμφωνία. Επιπλέον ζητούν, στο πλαίσιο του υποκεφαλαίου «Έναρξη Ισχύος Συμφωνίας», να γίνει δεκτό ότι την ίδια ακριβώς μέρα θα διαλυθεί η Κυπριακή Δημοκρατία και θα συγκροτηθεί ένα νέο ομόσπονδο κράτος.

3. Υπουργικό Συμβούλιο 15 Υπουργών (10 Ε/κ και 5 Τ/κ) το οποίο θα αποφασίζει κατά πλειοψηφία, συμπεριλαμβανομένων δύο μελών του Υπουργικού από την κάθε κοινότητα.

4. Εκ περιτροπής Προεδρία χωρίς στάθμιση ψήφου, ενώ στο τραπέζι υπάρχει η αντιπρόταση Αναστασιάδη για μόνιμο Ε/κ πρόεδρο και μόνιμο Τ/κ αντιπρόεδρο, με εκ περιτροπής Προεδρία μόνο στο πλαίσιο του Υπουργικού Συμβουλίου και εκπροσώπηση της Ομόσπονδης Κυπριακής Δημοκρατίας από τον Ε/κ Πρόεδρο.

5. Όσον αφορά την επιστροφή περιουσιών, εκτός από την εξαίρεση εκείνων όπου χτίστηκαν υποδομές έργων κοινής ωφελείας, απαιτούν την εξαίρεση περιουσιών που εκχωρήθηκαν σε «δυσπραγούντες πολίτες του ψευδοκράτους».

6. Η επιστροφή περιουσιών θα περιοριστεί μόνο σε επίπεδο πρώτης κατοικίας και μικρής επιχείρησης. Αν κάποιος πρόσφυγας είχε μεγαλύτερη περιουσία στα κατεχόμενα, το δικαίωμα επιστροφής θα περιορίζεται στο σπίτι ή την επιχείρησή του, ενώ για την υπόλοιπη περιουσία του θα αντιπροτείνεται ανταλλαγή με άλλη περιουσία ή αποζημίωση.

7. Οι αποζημιώσεις θα καταβάλλονται από το συνιστών κρατίδιο την εσωτερική ιθαγένεια του οποίου διατηρεί το άτομο που θα δικαιούται αποζημίωσης, οικονομικό βάρος που πέφτει ως επί το πλείστον στην ελληνοκυπριακή πλευρά.

8. Διαμοιρασμός των βασικών εσόδων του κράτους στη βάση της αναλογίας πληθυσμού των συνιστώντων κρατιδίων, ενώ η ελληνοκυπριακή πλευρά προτείνει ο διαμοιρασμός να γίνεται με βάση την εκάστοτε συνεισφορά των δύο συνιστώντων κρατιδίων στο Ακαθάριστο Εθνικό Εισόδημα του ομόσπονδου κράτους.


πηγή: http://www.newsit.com.cy/default.php?pname=Article&art_id=143631&catid=31

Πετάει στον κάλαθο των αχρήστων μελέτες εκατομμυρίων για το ΓεΣΥ και κάνει νέες!

WAKEUPCyprus #Cyprus

"Στα σκουπίδια φαίνεται ότι θα καταλήξουν τα αρκετά εκατομμύρια ευρώ που έδωσε μέχρι σήμερα το κράτος σε έγκριτους οίκους του εξωτερικού για τη διεξαγωγή μελετών αναφορικά με την εφαρμογή ενός Γενικού Συστήματος Υγείας."

Πηγή: http://oparatiritis.com/kalathosahristwn/


SOS - Από Μέρα σε Μέρα Ξεκινά η εν Πλω Καταστροφή των Χημικών της Συρίας

WAKEUPCyprus #Cyprus 

-Τεράστιο θέμα που δυστυχώς λίγοι αντιλαμβάνονται η καταστροφή των χημικών στην Μεσόγειο..-

https://madmimi.com/p/328ff4?fe=1&pact=23535949465