Τοποθέτηση του WAKEUPCyprus στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -Quotes

...life is 10% what happens to you and 90% how you react to it!...

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ WAKEUPCyprus

ΘΕΜΑ: Τι κρύβεται πίσω από τις εκποιήσεις Προς αξιοποίηση από τα ΜΜΕ Επιθυμούμε να σας γνωστοποιήσουμε (ως επισυναπτόμενο) την τρίτη κατά σειρά ανοικτή επιστολή που αποστείλαμε στους βουλευτές αναφορικά με τις εκποιήσεις, έχοντας δυστυχώς επαληθευτεί στα όσα προβλέψαμε στις δύο προηγούμενες επιστολές (1) 27.12.2012 – Η Αλήθεια για την μνημονιακή σύμβαση και (2) 6.2.2013 – Ανάλυση για Συνεργατισμό και Ακίνητα. Η δημοσίευση της επιστολής όπως εσείς θεωρείτε θα συμβάλει στην σφαιρική ενημέρωση των πολιτών για το τι μας περιμένει με τις εκποιήσεις ενώ -αν αξιοποιηθεί κατάλληλα και από τους πλέον αρμόδιους- θα αποσοβήσει πολλούς ορατούς κινδύνους. Με εκτίμηση Ομάδα WAKEUPCyprus http://www.scribd.com/doc/237206895/ΦΑΚΕΛΟΣ-ΚΥΠΡΟΥ-ΕΚΠΟΙΗΣΕΙΣ-2014

Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Τι μας επιφυλάσσει η επόμενη δόση μας;

WAKEUPCyprus #Cyprus

http://www.philenews.com/el-gr/f-me-apopsi-eponymes-gnomes/385/213985/ti-mas-epifylassei-i-epomeni-dosi-mas


ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ 6⁄2⁄2013

WAKEUPCyprus #Cyprus

-Οι προειδοποιήσεις του WAKEUPCyprus για τις εκποιήσεις ΠΡΟ-ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ. Όχι απλά προβλέψαμε τα πάντα που ζούμε σήμερα, φροντίσαμε όλοι οι υπεύθυνοι να τα έχουν μπροστά τους και να τα διαβάσουν. Άστε που σήμερα όλοι 'κάνουν τις πάπιες'. Τα πάντα ήταν προβλεπτά και μετρήσιμα. Επίσης προωθήσαμε τις προβλέψεις μας τις οποίες διάβασαν χιλιάδες άτομα με πρώτο στόχο την αφύπνιση-ενημέρωση των πολιτών αλλά και για να μην μας λένε κάποιοι ότι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ!-

http://www.scribd.com/doc/124491296/ΑΝΑΛΥΣΗ-ΓΙΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟ-ΚΑΙ-ΑΚΙΝΗΤΑ-6-2-2013

"Είναι προδοσία" φώναξε ο ήρωας Τάσος Μάρκου"

WAKEUPCyprus #Cyprus

.. Tου ΒΑΣΟY ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

«Είναι προδοσία», φώναξε ο ταγματάρχης Τάσος Μάρκου και εκστόμισε μια βρισιά, όταν είδε τα τουρκικά άρματα να προελαύνουν. Γύρισε σε έναν από τους στρατιώτες που ανέμεναν διαταγές και του είπε «φύγετε», θυμάται ο ίδιος, ο τότε έφεδρος Δημήτρης Δημητριάδης.

Ο έφεδρος άρχισε πεζοπορία για να διασωθεί από τους Τούρκους εισβολείς. Σε ένα σπίτι στην Κυθρέα βρήκε πολλούς στρατιώτες που ανέμεναν για να παραδοθούν. Μάλλον δεν γύρισαν ποτέ. Ένα βράδυ ακούστηκαν γυναικεία κλάματα και όλα συνέκλιναν στο ότι οι Τούρκοι βίαζαν γυναίκες. Μια από τις ιστορίες της τουρκικής εισβολής του 1974, την οποία μας αφηγείται ο 26χρονος τότε Δημήτρης Δημητριάδης: .."

http://mignatiou.com/2014/08https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=3839230685216702116#editor/target=post;postID=2294553626475410269/ine-prodosia-fonaxe-o-iroas-tasos-markou/

To εμπάργκο είναι μόνο για ... τους άλλους

WAKEUPCyprus #Cyprus  

Οι ΗΠΑ παραλαμβάνουν τελικά τα ρωσικά ελικόπτερα Mil Mi-17 για το Αφγανιστάν!

http://www.defencenet.gr/defence/item/οριστικό-το-πεντάγωνο-παραγγέλνει-ρωσικά-ελικόπτερα-για-το-αφγανιστάν

Υπάρχουν γύρω μας σμήνη από μέλισσες..φωνάζουν οι Ονήσιλοι, ποιός ακούει..

WAKEUPCyprus #Cyprus

ΠΟΥ: «Σημαντικά υποτιμημένη» η εξάπλωση του Εμπολα

«Σημαντικά υποτιμημένη» είναι η εξάπλωση της επιδημίας πιστεύει το προσωπικό του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) που βρέθηκε στις περιοχές που επλήγησαν από τον θανατηφόρο ιό Έμπολα, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο ΠΟΥ.

«Η παρουσία αξιωματούχων σε τομείς που έχει παρατηρηθεί η επιδημία και η συγκέντρωση αποδείξεων φανερώνει ότι ο αριθμός των κρουσμάτων και των θανάτων υποτιμά σημαντικά την κλίμακα της επιδημίας» ανέφερε η ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. «Το ξέσπασμα του ιού Έμπολα στη Δυτική Αφρική συνεχίζει να επεκτείνεται, με 1.975 περιπτώσεις και 1.069 θάνατοι στη Γουινέα, τη Λιβερία, τη Νιγηρία και τη Σιέρα Λεόνε,» αναφέρει η ίδια ανακοίνωση.

Αντιμέτωπος με αυτή την κατάσταση, ο ΠΟΥ συντονίζει τις ενέργειές του ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη και πιο μαζική διεθνή ανταπόκριση και υποστήριξη από διάφορες χώρες και οργανισμούς που ανήκουν στα Ηνωμένα Έθνη.

Η έξαρση της επιδημίας του αιμορραγικού πυρετού Έμπολα η πιο σοβαρή από το 1976, έχει κοστίσει τη ζωή 1.069 ανθρώπων μέχρι στιγμής. Από αυτούς οι 377 νεκροί είναι στη Γουινέα, οι 355 στη Λιβερία οι 334 στη Σιέρα Λεόνε και τρεις στη Νιγηρία.
- See more at: http://www.sigmalive.com/news/international/152824#sthash.LKmBRZvq.dpuf

Ecuador: We don’t need permission to trade with Russia

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ -ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ-

WAKEUPCyprus #Cyprus

Σκηνές της πόλεως μετά τους τουρκικούς βομβαρδισμούς κατά την τουρκική εισβολή του 1974

https://www.youtube.com/watch?v=yShzUkPWTP8

Μην ανυσηχείς κε Υπουργέ

WAKEUPCyprus #Cyprus "Την ώρα που ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ χιλιάδες άνθρωποι σε κάποιες χώρες, ΕΜΕΙΣ οι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ Κύπριοι θα πετάξουμε τα φρούτα και τα λαχανικά σε χωματερές και θα πάρουμε ΕΠΙΔΩΤΗΣΗ απο τα ταμεία "κρίσεων" της ΕΕ.
Αει στο δια...λο σκατο-πολιτικοί. Ηλίθιοι με πατέντα. Ολόκληρη Τουρκία, χώρα του ΝΑΤΟ και ΔΕΝ επέβαλε κυρώσεις. Η Κυπρούλα και οι Υπερ-Πολιτικοί μας με το ΑΝΤΙ-Ρωσικό και ΑΝΤΙ-Χριστιανικό σύνδρομο συνψηφίζουν τις κυρώσεις κατα της Ρωσίας, τα κουρέματα των Ρώσων, το ξεπάστρεμα των Ρώσων καταθετών της ΤΚ, τον εξευτελισμό των Ρώσων Τουριστών που ξέμειναν από τα ταξιδιωτικά γραφεία, την απομάκρυνση τους απο ΦΑ και επενδύσεις κλπ."

by Λουκάς Βασιλείου

http://www.cytoday.eu/index.php?id=357&nid=2889002

Απογειώθηκε η Αργεντινή ξεφορτώθηκε τους τοκογλύφους και γλύτωσε! Έχασαν και κλαίνε τα λεφτά...

WAKEUPCyprus #Cyprus

http://www.diaforetiko.gr/apogiothike-i-argentini-xefortothike-tous-tokoglifous-ke-glitose-echasan-ke-klene-ta-lefta-tous-i-diethnis-apateones/


Quartz: Η ελληνική ύφεση είναι χειρότερη από το Κραχ του 29 στις ΗΠΑ

WAKEUPCyprus #Cyprus

http://www.defencenet.gr/defence/item/quartz-η-ελληνική-ύφεση-είναι-χειρότερη-από-το-κραχ-του-29-στις-ηπα