Τοποθέτηση του WAKEUPCyprus στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -Quotes

...life is 10% what happens to you and 90% how you react to it!...

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Από το ΕΠΑΜ: Μελέτη της ATTAC δείχνει ότι η πολιτική διαχείριση​ς του ελληνικού χρέους της ΕΕ σώζει τις τράπεζες και όχι το λαό!

Αναδημοσίευση από τους φίλους και συναγωνιστές του ΕΠΑΜ σε συνέχεια με το θέμα που ασχοληθήκαμε στην προηγούμενη μας ανάρτηση.....

Οι "σωτηρίες" τους σώζουν τους τραπεζίτες και όχι τους λαούς!

Στα ελληνικά και στα  αγγλικά  17.06.2013 – Greek Bail-Out: 77% went into the Financial Sector



Το Ελληνικό κράτος πήρε από ΔΝΤ και EFSF 219 ΔΙΣ.. Tα 211,2 ΔΙΣ τα επέστρεψε στους δανειστές και στις τράπεζες! Μόνο 7,6 ΔΙΣ σε μισθούς και συντάξεις!

Η προπαγάνδα και η κοροιδία στην Ελλάδα αλλά και την Κύπρο βεβαίως η οποία ακολουθεί ό,τι συμβαίνει εκεί, είναι τόσο μεγάλη που συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας και όμως ο περισσότερος κόσμος δεν μπορεί να την διακρίνει αφού δεν μπορεί να πιστέψει το μέγεθος του ψέματος!

Τα πουλημένα ΜΜΕ κάνουν καλά την εντεταλμένη υπηρεσία τους προς στήριξη των χορηγών τους που είναι ως επί το πλείστον τραπεζίτες, εφοπλιστές, μεγαλοεργολάβοι που παίρνουν με απευθείας ανάθεση τα κατασκευαστικά έργα κλπ

Ο μεγάλος μπαμπούλας και τρόμος κάθε φορά που το ελληνικό κράτος θα έπαιρνε περαιτέρω μέτρα φτωχοποίησης του ελληνικού λαού, αμέσως τα εντεταλμένα παπαγάλακια των ΜΜΕ άρχιζαν το τρομοκρατικό τους παραμύθι, "θα πτωχεύσουμε, δεν θα έχουμε για μισθούς και συντάξεις" κλπ

Τα στοιχεία δείχνουν ότι από τα 219 ΔΙΣ που πήρε το ελληνικό κράτος στα 4 χρόνια μνημονίων μόλις τα 7,6! Δις πήγαν σε μισθούς και σε συντάξεις!!

Περί αγωγού ΤΑΡ και τα παραμύθια περί succes story..Πάντα χάνει ο λαός ...

Αναδημοσίευση από το πολύ καλό οικονομικό πολιτικό blog
http://ciaoant1.blogspot.com/2013/06/tap-success-story.html

FRIDAY, JUNE 28, 2013


TAP: Αν είναι τόσο "success story", τότε γιατί η Αμερική τα έχει βάψει μαύρα;

Είχα καιρό να γράψω, και εφόσον δεν υπάρχει σοβαρή οικονομική στήριξη δε ξέρω και κατά πόσο θα έχω χρόνο για να συνεχίσω, αλλά τέλος πάντων, όποτε μπορώ θα γράφω. Έλαβα και mails για να συνεχίσω, αλλά όσο και να θέλω, χωρίς χρόνο/χρήμα αυτό απλά δεν είναι εφικτό.

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Ο Ολι Ρεν σε επίσημη απάντηση του προς ευρωβουλευτή απάντησε: Οι τράπεζες θα πληρώνουν ΟΤΑΝ και ΑΝ έχουν... WAKE UP!

Αναδημοσίευση από το Κουτί της Πανδώρας του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη:

http://www.koutipandoras.gr/38831/%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CF%81%CE%AC%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B5%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8E%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD-%CE%AD%CF%87.html

«Οι τράπεζες θα πληρώσουν όταν και αν έχουν». Εσύ;

Ρεσιτάλ δίνει τις τελευταίες δύο ημέρες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία μετά τη χθεσινή απάντησή της σε ερώτημα του ευρωβουλευτή Νίκου Χουντή για την Κύπρο, πληροφόρησε σήμερα, δια στόματος Όλι Ρεν, ότι οι τράπεζες θα πληρώσουν όταν και αν έχουν χρήματα. Την ίδια στιγμή βεβαίως, ο έλληνας πολίτης θα καλείται να πληρώνει για το έλλειμμα που δημιουργείται στον κρατικό προϋπολογισμό.