Τοποθέτηση του WAKEUPCyprus στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -Quotes

...life is 10% what happens to you and 90% how you react to it!...

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Ο μεγαλύτερος ένοχος της κυπριακής τραγωδίας

WAKEUPCyprus #Cyprus

ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

-Ο Χένρι Κίσιγκερ...-

http://www.epikaira.gr/article/o-megaluteros-enoxos-tis-kypriakis-tragodias

Αποκαλυπτικό: Βάζει χέρι στο εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων η Τρόικα

WAKEUPCyprus #Cyprus 

-Τίποτα δεν επιβιώνει με την τρόικα. Όλα οδηγούνται στην απόλυτη καταστροφή-

http://www.ant1iwo.com/oikonomia/2014/09/03/bazei-xeri-sto-efapaj-twn-dhmosiwn-ypall/

by Λουκάς Βασιλείου

WAKEUPCyprus #Cyprus

 

O νομπελίστας ή ο ‘που σου νέφκω που πάεις’!

WAKEUPCyprus #Cyprus O νομπελίστας ή ο ‘που σου νέφκω που πάεις’!

by Φάχτορας της Πολιτικής

Ας 'διδαχτούμε' από τον 'ειδικό' περί οικονομίας. Παραθέτουμε μερικές από τις δηλώσεις του μέχρι σήμερα.. δηλώσεις Πισσαρίδη προ-κουρέματος:
1)Η αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης θα βοηθήσει την αγορά εργασίας νέων’
2) ‘Η λύση του Κυπριακού θα φέρει ανάπτυξη’
3) Η Ελλάδα είναι διαφορετική οικονομία’....

Διερωτόμαστε αν ο νομπελίστας Δρ Πισσαρίδης έχει στα χέρια του την λύση του Κυπριακού και την επεξεργάστηκε ή μήπως εννοεί ότι οποιαδήποτε λύση θα φέρει ανάπτυξη; Διερωτόμαστε επίσης αν το παράδειγμα της μνημονιακής Ελλάδας είναι άσχετο για να συγκριθεί με την περίπτωση της Κύπρου. Με απλά λόγια, ‘που σου νέφκω που πάεις’! Αγαπητοί βου- λευτές, αν αυτούς τους ‘ειδικούς’ τους ‘ρίξετε’ στις ‘αγορές’...θα τους ‘καταβροχθίσουν για πρόγευμα’.



«Σαφάρι» εξεύρεσης αγοραστών για το κυπριακό Φ.Α. | News

WAKEUPCyprus #Cyprus

-Από πότε έγινε εφικτή η προπώληση ΦΑ;
Αχ βρε κομματόσκυλα πως σας δουλεύει για την πλάκα του ο Αναστασιάδης...-

http://www.sigmalive.com/news/local/158081

23.3.2013 WAKEUPCyprus για ακίνητα και εκποιήσεις στον Παύλο Μυλωνά


WAKEUPCyprus #Cyprus Πρέπει να το δείτε!

Το WAKEUPCyprus προειδοποιήσε για όλα όσα συμβαίνουν σήμερα με τα ακίνητα και τις εκποιήσεις, από τις 27.12.2012 με την ανοιχτή επιστολή 'Η αλήθεια για την μνημονιακή σύμβαση' και στις 6.2.2013 'Ανάλυση για Συνεργατισμό και ακίνητα'. Στις 23.3.2013 το WAKEUPCyprus ήταν στην εκπομπή του Παύλου Μυλωνά προειδοποιώντας για τα πάντα που ζούμε σήμερα!

https://www.youtube.com/watch?v=ST2XXDfLhzs

Γενικός Ελεγκτής:

WAKEUPCyprus #Cyprus
 

Κάθε πρόσωπο που αναλαμβάνει δημόσιο αξίωμα θα πρέπει να είναι διατεθειμένο να ελεγχθεί για την νομιμότητα των πράξεων του.

.«Προς αποφυγή οποιασδήποτε αμφιβολίας, με τον παρόντα Νόμο δηλώνεται ότι ο Γενικός Ελεγκτής έχει εξουσία και δύναται να διεξάγει διαχειριστικό έλεγχο σε Υπουργείο, ή τμήμα ή υπηρεσία του, σε οποιοδήποτε νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου, δήμο, κοινοτικό συμβούλιο ή σε άλλο ταμείο ή οργανισμό που ελέγχεται από αυτόν, για να διαπιστώσει αν οι πιο πάνω λειτουργούν και χρησιμοποιούν τους διαθέσιμους πόρους τους με οικονομικό, αποδοτικό και αποτελεσματικό τρόπο».

Διαβάστε όλη την είδηση εδώ:

http://tinyurl.com/pkvdoaf

από Λάζαρο Μαύρο

WAKEUPCyprus #Cyprus

Κ Α Ι ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ εξευτελισμό επιφύλαξε για τον πρόεδρο Αναστασιάδη, ρεζιλεύοντας και τον κ. Βαγγέλη Βενιζέλο, κατά τη χθεσινή παράνομη επίσκεψή του στα σκλαβωμένα από τον Αττίλα ’74 ελληνικά εδάφη της Κύπρου, ως νεοεκλεγείς πρόεδρος της Τουρκίας ο κ. Ερντογάν: Αρνήθηκε ότι έλαβε τη συγχαρητήρια επιστολή που ο Αναστασιάδης του έστειλε με τον Β.Β. κατά την τελετή… ενθρόνισής του στην προεδρία. Στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Έρογλου, χθες το απόγευμα, «σε ό,τι αφορά την επιστολή που έστειλε ο Ν. Αναστασιάδης στον νέο Πρόεδρο της Τουρκίας, ο κ. Ερντογάν δήλωσε ότι δεν έχει λάβει καμία επιστολή», μετέδιδαν τα ΜΜΕ.

Υ Π Ε Ν Θ Υ Μ Ι Σ Η : Μόλις την παρελθούσα Παρασκευή τα ΜΜΕ μετέδιδαν περί… «ευγενικής απαντήσεως Ερντογάν προς Αναστασιάδη». Ιδού και το σχετικό κείμενο: «Ευγενική απάντηση έστειλε η Άγκυρα στην επιστολή του ΠτΔ Ν. Αναστασιάδη προς τον Ρ. Τ. Ερντογάν, την οποία μετέφερε στην τουρκική πρωτεύουσα ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλος χθες, στο πλαίσιο της επίσκεψής του για την τελετή παράδοσης της τουρκικής προεδρίας, σύμφωνα με πηγές του υπ.Εξ. της Ελλάδας.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν στο ΡΙΚ ότι ο Ευ. Βενιζέλος μίλησε για το περιεχόμενο της επιστολής του προέδρου Αναστασιάδη τόσο στον νέο Τούρκο πρόεδρο Τ. Ερντογάν όσο και στον εκτελούντα χρέη πρωθυπουργού Α. Νταβούτογλου. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι τόσο ο Τ. Ερντογάν όσο και ο Α. Νταβούτογλου εξέφρασαν τη θέση της Άγκυρας ότι επιθυμούν λύση του Κυπριακού. Οι ίδιες πηγές εκτιμούν ότι η Άγκυρα θεωρεί τον πρόεδρο Αναστασιάδη αξιόπιστο συνομιλητή […]

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ευ. Βενιζέλος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει εκτενώς με τον Τ. Ερντογάν χθες, στη διάρκεια του γεύματος το μεσημέρι όσο και το βράδυ στη δεξίωση, όπως ανέφεραν οι πηγές του ελληνικού υπ.Εξ. […] Πάντως, άλλες πηγές, επίσης του ελληνικού υπ.Εξ., χαρακτηρίζουν την κίνηση του προέδρου Αναστασιάδη πολύ καλή, λέγοντας ότι είχε σημαντικό συμβολικό χαρακτήρα»!!!

Α Μ Φ Ο Τ Ε Ρ Ο Ι οι αξιολύπητοι, Αναστασιάδης και Βαγγέλης, συγκαταλέγονται ανάμεσα στους αθεραπεύτως, επί 12ετίαν κορυφαίους παρ’ ημίν «ερντογαν-ισμένους», που δεν έπαυσαν να εναποθέτουν τις ελπίδες τους στον Ισλαμιστή Νέο-Σουλτάνο. Τους φτύνει ο Ερντογάν κι αυτοί ποζάρουν ότι τους ραντίζει ροδόσταγμα. Περισσότερο αξιοθρήνητος είναι, βεβαίως, ο Ελληνισμός κι αμφότερα τα κράτη του: Στην κατάντια όπου κατρακυλούν με τέτοιους ηγέτες, επαληθεύουν το αξίωμα ότι τον Νεο-Οθωμανισμό θεριεύει ο Νεο-Ραγιαδισμός. Και αυτή, τω όντι, είναι μια από τις μεγάλες επιτυχίες του Ερντογάν…
ΛΑΖΑΡΟΣ Α. ΜΑΥΡΟΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ
Όταν ο Ερντογάν δηλώνει υπέρ «μιας λύσης, η οποία θα βασίζεται στις αρχές της διζωνικότητας, της πολιτική ισότητας, των δυο ΙΔΡΥΤΙΚΩΝ κρατών», μπορούμε πλέον να σιγουρευτούμε γιατί στην ιστοσελίδα του Προεδρικού του κ. Αναστασιάδη ΔΕΝ υπάρχει στα τουρκικά το Κοινό Ανακοινωθέν του με τον Έρογλου της 11ης Φεβρ. 2014, που ελληνικά γράφει για λύση με «δυο συνιστώσες πολιτείες με ισότιμο καθεστώς» και αγγλικά για «two constituent states of equal status»;
Λάζ. Α. Μαύρος