Τοποθέτηση του WAKEUPCyprus στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -Quotes

...life is 10% what happens to you and 90% how you react to it!...

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΝΙΚΑΡΕ! ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΣ;

ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΚΥΡΑ ΑΝΤΡΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ;;;;; ΝΙΚΑΡΕ;;;; ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ!
ΟΙ ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΜΑΣ, ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ, ΑΠΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ!!!!
Οι Αμερικανοί ζήτησαν, εργάζονται και θέλουν λύση, το αργότερο μέχρι την Άνοιξη του 2015 και η δικής πλευρά απλά δέχεται ότι της λένε!!!!

«Δεν θα πώ, έλα και πάρε αυτό για τα Βαρώσια», είπε ο Ντερβίς Έρογλου και συνέχισε: «Δεν υπάρχει περίπτωση, πριν να παρακαθίσω στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, να πώ, έλα και πάρε αυτό. Θα υπερασπιστώ και τα δικαιώματα όσων ήρθαν από την Τουρκία»!!!!! Και μεις αυτό το κάνουμε γαργάρα!!!!
Πρό τινος, ο κ. Έρογλου υπογράμμισε ότι πρέπει να περάσουμε γρήγορα στο «πάρε – δώσε» και πως πρέπει να καταλήξουμε σύντομα σε λύση. Ο κατοχικός ηγέτης αποκάλυψε επίσης πως στην τελευταία συνάντησή του με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, του εισηγήθηκε αποναρκοθέτηση ολόκληρου του νησιού και πως ο κ. Αναστασιάδης του επανέλαβε το αίτημα της πλευράς μας για επιστροφή της Αμμοχώστου. Λες και αν μας δώσουν πίσω την Αμμόχωστο, τότε λύνεται το πρόβλημα!


RISE UP

https://www.youtube.com/watch?v=IOiUrF74F14&feature=share

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ παίζει στα δακτυλάκια του το μικρό σάπιο Κυπριακό πολιτικό σύστημα!!!

Αναφερόμενος στις σχέσεις του πολιτικοοικονομικού συστήματος στην Κύπρο, ισχυρίστηκε ότι το 2008 ο κύριος Λεπτός παρουσιάστηκε στη Λαϊκή και ζήτησε δάνειο 100 εκ ευρώ, συνοδευόμενος με μετέπειτα υπουργό, ενώ για τον ίδιο σκοπό, επικοινώνησε μαζί του σημερινός αρχηγός κόμματος.

Παρά τις πιέσεις, συνέχισε, το δάνειο του επιχειρηματία δεν εγκρίθηκε, γεγονός που φαίνεται να δυσαρέστησε τους μεσολαβητές, οι οποίοι, σύμφωνα με τα λεγόμενα του κυρίου Βγενόπουλου, τον προειδοποίησαν, ότι η Τράπεζα του, κινδυνεύει να γίνει εχθρός του συστήματος.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος, δήλωσε μάλιστα περήφανος, γιατί όταν κλήθηκε, όπως είπε, να συμπράξει με το διαπλεκόμενο πολιτικοοικονομικό κατεστημένο της Κύπρου, δεν το έκανε και αναφέρθηκε σε μικρά ανθρωπάκια, με μεγάλη γλώσσα.

Με την νέα διοίκηση της Λαϊκής Τράπεζας, ο όμιλος Λεπτού, το 2012 ξαναπήρε φρέσκα ακάλυπτα δάνεια 222 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ δεν είχε να πληρώσει ούτε τα δεδουλευμένα.

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ?

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Απλά Μαθηματικά!

Χρεοκοπήσαμε με 86% χρέος ή 15,4 δις και έλλειμμα 6,4% διότι....δεν μπορούσαμε να αποπληρώσουμε αυτά που χρωστούσαμε.

Σήμερα το χρέος είναι στο 111% ή 18,5 δις και το έλλειμμα στο 5,4%.

Για το 2014 το χρέος προβλέπεται να σκαρφαλώσει στο 125% του ΑΕΠ ή στα 20 δις!!!

Επίσης το ΑΕΠ μειώνεται και άρα μειώνεται και η δυνατότητα μας για αποπληρωμή.

Υπενθυμίζουμε ότι:
ΧΡΕΟΣ (%)=χρέος/ΑΕΠ

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ 'ΣΩΣΙΜΟ'....είναι τουλάχιστον ΒΛΑΚΑΣ και ούτε κατανοεί απλά μαθηματικά!

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ του Υπουργείου Παιδείας και της κυβέρνησης ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ του Υπουργείου Παιδείας και της κυβέρνησης ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ Επιβάλουν πολιτικές στα κρυφά, κρατώντας στο σκοτάδι τους ενδιαφερόμενους. ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ "ΡΟΥΣΦΕΤΟΠΟΙΗΣΗ" ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

Η έκθεση για τους εκπαιδευτικούς, η οποία φυλάσσεται ως επτασφραγιστο μυστικό ακόμη και για τα ίδια τα κόμματα, περιλαμβάνει θέσεις- προτάσεις που θα ταρακουνήσουν ολόκληρο το εκπαιδευτικό σύστημα:

1. Προτείνεται η πολύ επικίνδυνη θέση, όπως οι εκπαιδευτικοί πληρώνονται πλέον ανάλογα με τα αποτελέσματα της αξιολόγησής τους και η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών περιλαμβάνει τα αποτελέσματα των μαθητών και ένα άλλο ασαφή τρόπο αξιολόγησης. Κάτι τέτοιο θα ανοίξει κατά την άποψη μας την πόρτα στο ρουσφέτι και τον υποκειμενισμό ακόμα και για το μισθό των εκπαιδευτικών. Κάτι τέτοιο θα διευρύνει τις ανισότητες στην εκπαίδευση. Αυτή η νέα διαδικασία θα ισχύει και για τις προαγωγές.

2. Υιοθετείται πλήρως η πρόταση Κενεβέζου για το νέο σύστημα προσλήψεων, μια πρόταση που έγινε αντικείμενο έντονων αντιπαραθέσεων και μέχρι πρόσφατα κανένας δεν την υιοθετούσε εκτός από τη κυβέρνηση, περιλαμβανομένων και των κυβερνώντων κομμάτων.

3. Η έκθεση προτείνει το συνολικό επανακαθορισμό του εργάσιμου, του διδακτικού και του μη διδακτικού χρόνου των εκπαιδευτικών, ανοίγοντας την πόρτα σε περαιτέρω απολύσεις και μειώσεις εκπαιδευτικών, με ότι αυτό σημαίνει για την ποιότητα της παρεχόμενης παιδείας.

4. Προτείνεται η σύνδεση του μισθού των διευθυντών με «τις επιδόσεις τους» και ότι αυτό σημαίνει, ανοίγοντας πόρτα στο ρουσφέτι και την αναξιοκρατία.

5. Προτείνεται αύξηση του διδακτικού χρόνου των εκπαιδευτικών οι οποίοι σήμερα έχουν κάποια μείωση ανάλογα με τα χρόνια υπηρεσίας, θέση που αν υιοθετηθεί θα οδηγήσει σε πλεονασμό εκπαιδευτικών και στην απόλυσή τους.

6. Η έκθεση επαναφέρει τα «Εθνικά Επίπεδα» που ετοιμάστηκαν το 2004 και δεν εφαρμόστηκαν αφού απορρίφθηκαν από τους πλείστους εμπλεκόμενους.

Η έκθεση προνοεί και πολλά άλλα τα οποία σταδιακά μπορούμε να συζητούμε.

Η έκθεση για τη δομή του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

1. Το κόστος της Εκπαίδευσης θεωρείται πολύ υψηλό φωτογραφίζοντας το περαιτέρω «κούρεμα» κονδυλίων για την Παιδεία

2. Ο αριθμός των εκπαιδευτικών θεωρείται πολύ μεγάλος, σύμφωνα κατά την κρίση τους και με τις δημογραφικές αλλαγές, ανοίγοντας το δρόμο για «κούρεμα» θέσεων στην εκπαίδευση που όλοι φανταζόμαστε πως θα γίνει.

3. Προτείνεται η κατάργηση των Διευθύνσεων Δημοτικής, Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης και την υπαγωγή τους ως μονάδων σε μια νέα Διεύθυνση, τη Διεύθυνση Γενικής Εκπαίδευσης. Μέρος των αρμοδιοτήτων αυτών των Διευθύνσεων θα μεταφερθούν στη νέα Διεύθυνση Πολιτικής και Στρατηγικού Σχεδιασμού και στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο.




ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ! ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ!

Βέβαια, ο Πρόεδρος του ΔΣ Τράπεζας Κύπρου, Κρίστης Χασάπης δηλώνει ότι
«ο όρος ‘Κακή Τράπεζα-Bad Bank’ είναι Κακός όρος!"
Πως λέμε "κακό παιδί; λέμε εμείς: ένα τέτοιο πράγμα!"
Και συνεχίζει λέγοντας "Μιλάμε πιθανόν για Τράπεζα Αναπτύξεως και όχι για Κακή Τράπεζα»
Κάποιος φίλος στο fb πρότεινε να ονομαστεί η... ΚΑΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Good Bank of Bad Thiefs (Καλή Τράπεζα των Κακών Κλεφτών!!!
*συμφωνούμε απόλυτα!


Τα σχόλια σας παρακαλώ!

"Ως εχτές η Ρωσία ηταν αξιοχρεα για τους s&p και fitch σημερα υποβάθμιστικε μια βαθμίδα πανω απο σκουπίδια...
Η κυπρος με χρέος 65% ΑΕΠ ηταν σκουπίδια και με 122% αναβαθμίστηκε δυο βαθμίδες...
Ακούω σχόλια..."

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.


by ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ - SHAPING OUR WORLD

Η χούντα του μνημονίου, οι διεθνείς τραπεζίτες, με τη σύμπραξη του υπάρχοντος πολιιτκού συστήματος σε Ελλάδα και Κύπρο οδηγεί και τις δύο χώρες και τους πολίτες τους σε απόλυτη οικονομική καταστροφή.

Αυτή η πορεία είναι μη αντιστρέψιμη.

Στην ολοκλήρωση του σχεδίου τους, θα τους ανήκει όλη η δημόσια περιουσία, μέσω του δημόσιου χρέους και όλη η ιδιωτική περιουσία, μέσω των φόρων του Έλληνα πολίτη προς το κράτος.

Αυτό θα σημάνει και τη λήξη της εθνικής κυριαρχίας του ελληνισμού σε Ελλάδα και Κύπρο.

Μέχρι τώρα εμείς ο λαός αγανακτούμε, θυμώνουμε και στην καλύτερη παρατηρούμε, αναλύουμε και σχολιάζουμε τα τεκταινόμενα

Με αυτή τη στάση μένουμε στον ίδιο παρανομαστή και ο εχθρός συνεχίζει ακάθεκτος με γοργούς ρυθμούς την υλοποίηση των σχεδίων του για τον αφανισμό μας.

Πως πρέπει να αντιδράσεις αδερφέ συνέλληνα για να τους σταματήσεις και να πάρεις πίσω το κράτος σου και τη ζωή σου;;;;

1) Να αντιδράσεις μεμονωμένα;;;;

Όχι γιατί το σύστημα του εχθρού είναι πιο δυνατό και θα σε εξοντώσει δίχως να καταφέρεις τίποτα.

2) Να βγείς έξω να διαμαρτυρηθείς;;;

Όχι γιατί όσο τα πολιτικά τους ανδρείκελα έχουν την πολιιτκή εξουσία τα σώματα ασφαλείας θα υπακούνε στις εντολές τους και θα σε αναχαιτίζουν.

3) Να ενωθείς με άλλες οργανωμένες δυνάμεις για βίαιη ανατροπή του πολιτικού κατεστημένου;;;;

Όχι γιατί τότε θα καταλύσεις τη δημοκρατία και θα δημιουργηθεί κενό εξουσίας.

Αυτό το κενό εξουσίας θα καταληφθεί από ακραία στοιχεία που θα φέρουν τη δικτατορία και θα σου επιβάλλουν στρατιωτικό νόμο για να σου αφαιρέσουν τις δημοκρατικές σου ελευθερίες.

Αυτή είναι η επόμενη κίνηση που έχει σχεδιάσει ο εχθρός σου για να εμφανιστεί ως σωτήρας μετα το χάος και να σε ελέγξει απόλυτα με τη δύναμη των όπλων.

4) Να απέχεις από τις εκλογές ή να ρίξεις άκυρο ή λευκό στη κάλπη;;;;

Όχι γιατί μέσω αυτών που συνεχίζουν να ψηφίζουν, διαιωνίζεται η συντήρηση του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος μέχρι να ολοκληρωθεί το σχέδιο των αφεντικών τους για τον αφανισμό σου.

5) Να ψηφίσεις νέα πολιτικά κόμματα που σου προβάλλονται από τα Μ.Μ.Ε. ;;;;

Όχι γιατί όλα αυτά είναι οι εφεδρείες του συστήματος των διεθνή τραπεζιτών.

Όταν καίγονται πολιτικά τα προηγούμενα τους πιόνια βγάζουν από τη ναφθαλίνη της πολιτικής νέα.

Αυτά προβάλλονται από τα Μ.Μ.Ε. υπόσχονται όλα αυτά που θέλει ο Έλληνας να ακούσει και στο τελος πράττουν και αυτοί τα ίδια.

Έτσι ο εχθρός οι διεθνείς τραπεζίτες διατηρούν τον έλεγχο του παιχνιδιού και συνεχίζουν την ολοκλήρωση των σχεδίων τους.

6) Να στηρίξεις το πολιτικό κίνημα 'Σχηματίζουμε Τον Κόσμο Μας και να πετύχεις το ποθούμενο;;;

ΝΑΙ.

Το πολιτικό μας κίνημα πρόεκυψε από τη βάση του λαού, από την κατηγορία των αφυπνισμένων.

Μέσα από τις πολιτικές του αναλύσεις κατακεραυνώνει και ξεγυμνώνει τον ρόλο, τα σχέδια και τη δράση του συστήματος των διεθνή τραπεζιτών και του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος.

Μέσα από τις ξεκάθαρες πολιτικές του προτάσεις διαμορφώνει τον τρόπο επιστροφής του ελέγχου του κράτους πίσω στο ΛΑΟ και το πλαίσιο δημιουργίας , ευημερίας και ανάπτυξης για το Κράτος και τον λαό.

Για μας ο Λαός και το Κράτος είναι δύο έννοιες ταυτόσημες.

Το πολιτικό μας κίνημα δημιουργήθηκε για να ενώσει τις υγιείς αφυπνισμένες δυνάμεις του ελληνισμού όπου και εάν βρίσκονται, να αφυπνίσει το κοιμώμενο κομμάτι του λαού, να δημιουργήσει πλειοψηφικό ρεύμα και μέσω του δρόμου της δημοκρατίας να επιστρέψει τον έλεγχο του κράτους πίσω στο Λαό και να υλοποιήσει τις πολιτικές του προτάσεις στο ακέραιον.

Καλύπτει ιδεολογικά όλο το φάσμα του πολιτικού χώρου, αφού για μας οι ταμπέλες δεξιός, αριστερός, κεντρώος, σοσιαλιστής, οικολόγος και φασίστας δεν υφίστανται.

Αυτές οι έννοιες έχουν δημιουργηθεί από το σύστημα των διεθνή τραπεζιτών για να διαιρούν το λαό και να τον εξουσιάζουν μέσα από τα πολιτικά τους πιόνια.

Ο στόχος μας θα επιτευχθεί όταν εμείς οι αφυπνισμένοι έλληνες γίνουμε περισσότεροι από αυτούς που κοιμούνται και τους διεφθαρμένους.

Αυτό θα γίνει εφικτό και θα επιταχυνθεί με γεωμετρική πρόδο εάν μοιράζεσαι τις δημοσιεύσεις του πολιτκού κμας ινήματος στο προφίλ σου για να μπορούν να τις δεί ο κύκλος των φίλων σου, το διαδικτυακό σου περιβάλλον.

Μέσω αυτής της στρατηγικής θα πετύχουμε τη γοργή αφύπνιση και την ένωση μεγάλου μέρους του Ελληνισμού.

Και τότε όλοι μαζί σαν μια λαοθάλασσα μέσω του δρόμου της δημοκρατίας θα ρίξουμε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας το απεχθές σύστημα των διεθνή τραπεζιτών και των συνεργατών τους απελευθερώνοντας τη χώρα και τους πολίτες.

Σε αυτόν τον Ιερό Αγώνα Κανείς Μας Δεν Περισσεύει.

Εάν συμφωνείς με τον τρόπο σκέψης μας και με τις πολιτικές μας προτάσεις στήριξε μας.

Δεν έχουμε πολύ χρόνο στη διάθεση μας.

Το σύστημα των διεθνή τραπεζιτών είναι ήδη πολύ κοντά στο να υλοποιήσει την τελευταία πράξη του δράματος και να μας αφανίσει καθιστώντας μας δούλους και ραγιάδες του κεφαλαίου.

Στήριξε το κίνημα μας και πέρασε από το περιθώριο στο προσκήνιο, λαμβάνοντας εσύ την εξουσία από τους διεθνείς τραπεζίτες και τους μισθοφόρους τους.

Το ποτάμι της αφύπνισης και της πολιτικής αλλαγής ξεκίνησε και δεν θα σταματήσει μέχρι να αλλάξει τα πάντα στο διάβα του.

Ας ενωθούμε όλοι κάτω από τη σημαία του Χριστού και της Ορθοδοξίας.

ΕΜΕΙΣ Ο ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ.


Χριστόδουλος: «Θα μας μετατρέψουν σκόπιμα σε φτωχούς και θα μας κυβερνούν πλούσιοι τραπεζίτες»

".. Όταν το 2005 ο Χριστόδουλος μιλούσε για «σχέδιο κατά της Ελλάδας», κάποιοι τον έβρισκαν υπερβολικό. Όταν, το 2006, είπε «να είστε έτοιμοι γιατί κάποιοι προετοιμάζουν γενική έφοδο κατά της χώρας», πολλοί δεν τον πήραν στα σοβαρά, υπνωτισμένοι από την εικονική πραγματικότητα της δήθεν «ισχυρής Ελλάδας». Όταν, το 2007, στο τελευταίο του μήνυμα, προέτρεπε για «αντίσταση και ανάκαμψη για ό,τι κινδυνεύει», είχε δει τις δύσκολες μέρες που έρχονταν και ήθελε να προειδοποιήσει.

"Κάποιοι ετοιμάζουν γενική έφοδο κατά της χώρας (18/2/2005) .."

Read more:
http://www.defencenet.gr/defence/item/χριστόδουλος-«θα-μας-μετατρέψουν-σκόπιμα-σε-φτωχούς-και-θα-μας-κυβερνούν-πλούσιοι-τραπεζίτες»

Οι ιδρυτές και χρηματοδότες της ΕΕ ήταν Ναζί

-Το σίγουρο είναι ότι η Ε.Ε. είναι στην κυριολεξία ένα ναζιστικό πρότζεκτ και άρχισε ´ηδη να δείχνει δόντια..
Η δικτατορική διακυβέρνηση της Ευρώπης θα παγιωθεί και θα είναι πολύ χειρότερη απ' ότι σήμερα-

Read more:
http://www.defencenet.gr/defence/item/οι-ιδρυτές-και-χρηματοδότες-της-εε-ήταν-ναζί

Πολύ κοντά μας, στην Παλαιστίνη, συντελείται γενοκτονία..








Remote-control machine gun installed on top of wall near Bethlehem — Ma’an 

http://mondoweiss.net/2014/04/machine-installed-bethlehem.html

Εύλογη απορία από τον Φάκτορα της Πολιτικής!


Θέλω σχόλια!


https://www.youtube.com/watch?v=2w-XY2PL2SQ

Nα μην ξεχνούμε ότι όταν κάτι σου δίνεται δωρεάν, σημαίνει ότι το εμπόρευμα είσαι εσύ!

Δεν είμαστε αχάριστοι. Το facebook μας έδωσε ένα βήμα λόγου, και αυτό δεν το παραγνωρίζουμε.
Όμως να μην ξεχνούμε ότι όταν κάτι σου δίνεται δωρεάν, σημαίνει ότι το εμπόρευμα είσαι εσύ!

Έχουν βρει ένα πολύ έντεχνο τρόπο να καθοδηγούν τους χρήστες του facebook, δηλαδή εμάς, έτσι ώστε να βλέπουμε αυτά που θέλουν αυτοί να βλέπουμε!

Τα ονόμασαν "Κορυφαίες Ενημερώσεις" ("Top Stories").!
Με άλλα λόγια ελέγχουν τη ροή της πληροφορίας στο δικό σου facebook και σου παρουσιάζουν ότι αποφασίζει ο αλγόριθμός τους ότι θα σε ενδιέφερε! (όταν μιλά το χρήμα, ακούει και ο αλγόριθμος!).

Σας συμβουλεύουμε να επιλέγετε την επιλογή "Πιο πρόσφατες" ώστε να μη χάνετε τη ροή της πληροφορίας από τη μια, και από την άλλη να μη σας παίρνει το ... mainstream!

Εναλλακτικά, σχολιάζετε, κοινοποιάτε και κάντε Like στις αναρτήσεις μας ώστε να μπορείτε να βλέπετε την κίνηση της σελίδας μας στις ενημερώσεις σας και στο μέλλον.