Τοποθέτηση του WAKEUPCyprus στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -Quotes

...life is 10% what happens to you and 90% how you react to it!...

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Τα WikiLeaks καλώδια αποκαλύπτουν....

WAKEUPCyprus #Cyprus

Τα WikiLeaks καλώδια αποκαλύπτουν οτι η κυβέρνηση των ΗΠΑ σχεδιάζε να "Αντεπιτεθούν και να προκαλέσουν πόνο" Σε χώρες Αρνούμενες GMO (Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα)

http://www.maltanow.com.mt/?p=3256



When birds eat plastic

WAKEUPCyprus #Cyprus

Δεν χρειάζεται σχολιασμός. Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους.

https://www.youtube.com/watch?v=dAL9Xvrg3hI


WAKEUPCyprus #Cyprus
 
Σιέρα Λεόνε: Ο στρατός περιφρουρεί κλινικές ασθενών με Ebola - See more at: http://www.sigmalive.com/news/international/150343#sthash.hzb2258n.dpuf
O στρατός στη Σιέρα Λεόνε περιφρουρεί κλινικές στις οποίες νοσηλεύονται ασθενείς με Ebola ενώ συνεχίζεται διεθνώς ο πανικός για το θανατηφόρο ιό που στοίχισε μέχρι στιγμής τη ζωή σε τουλάχιστον 900 ανθρώπους σε χώρες της Δυτικής Αφρικής. Χθες ανακοινώθηκε ότι στη Σαουδική Αραβία εξετάζεται ένα ύποπτο περιστατικό ενώ οι Βρετανικές Αερογραμμές ακύρωσαν πτήσεις σε δύο αφρικανικές χώρες.

Στη Σιέρα Λεόνε διατάχθηκε ο στρατός να περιφρουρεί κλινικές και θα αποτρέπει συγγενείς να μεταφέρουν ασθενείς που απεβίωσαν χωρίς προηγούμενη ιατρική συγκατάθεση καθώς είχαν σημειωθεί περιστατικά όπου μαζικά μεταφέρονταν ασθενείς στα χωριά τους είτε για να πεθάνουν, εκεί κατόπιν επιθυμίας των συγγενών, είτε για ταφή, με τον κίνδυνο μετάδοσης να αυξάνεται δραματικά. Στη χώρα καταγράφηκαν 646 περιστατικά και 273 θάνατοι.

Στο Λονδίνο οι Βρετανικές Αερογραμμές ανακοίνωσαν την ακύρωση πτήσεων προς Σιέρα Λεόνε και Λιβερία έως το τέλος Αυγούστου.

Στις ΗΠΑ και δεύτερο άτομο που προσβλήθηκε από τον ιό επέστρεψε χθες στην Ατλάντα για περίθαλψη σε ειδικό νοσοκομείο στο Εμορι ενώ στη Σαουδική Αραβία οι γιατροί ανακοίνωσαν χθες ότι γίνονται εξετάσεις σε άνδρα με ύποπτα συμπτώματα, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στην Τζέντα.
- See more at: http://www.sigmalive.com/news/international/150343#sthash.hzb2258n.dpuf




Ο κ. Πετρίδης είναι ο 'κύριος' που ευθύνεται για τον θάνατο ατόμων που πάσχουν από αναιμία

WAKEUPCyprus #Cyprus Αυτός είναι ο 'κύριος' που ευθύνεται για τον θάνατο ατόμων που πάσχουν από αναιμία διότι....ήταν ακριβά τα φάρμακα και δεν εισήχθησαν στις ποσότητες που έπρεπε. Μείωση κόστους ήταν η δικαιολογία του!!!

"Και δεύτερη φορά ως υπουργός ενέκρινε κάλυψη εξόδων για εγχείρηση που διενήργησε ως ιδιώτης παρά το γεγονός ότι ειδικό ιατροσυμβούλιο είχε εισηγηθεί να μην καταβληθούν τα χρήματα αφού οι εγχειρήσεις μπορούσαν να γίνουν στο δημόσιο. Ο κ. Πετρίδης που τα βάζει με το γεν. ελεγκτή και τον Πολίτη δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει θέμα κατάχρησης εξουσίας..."

http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=271087&-V=articles

ELA violated many rules | Cyprus Mail

WAKEUPCyprus #Cyprus Ξαναλέμε, ο ELA των 12 δις που τάχατες χρωστάμε είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ. ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΠΑΡΑΤΥΠΑ δόθηκε στην Λαϊκή τράπεζα. Οποιαδήποτε προσπάθεια της κυβέρνησης για 'αντικατάσταση' αυτού του χρέους με 'ομόλογα' που θα μας στερούν ουσιαστικά το ΝΟΜΙΚΟ δικαίωμα αμφισβήτησης αυτών των 12 δις θα είναι ξεκάθαρα τεράστια προδοσία....


http://cyprus-mail.com/2014/08/03/ela-violated-many-rules/

Κριστίνα Φερνάντες: Έβαλε πάνω απ' όλους το λαό της και "ξεβράκωσε" το σύστημα των αγορών

WAKEUPCyprus #Cyprus

-Κρίμα που δεν έχουμε και στην Κύπρο έναν τέτοιο Πρόεδρο (ή έστω αντιπολίτευση)-

http://www.defencenet.gr/defence/item/κριστίνα-φερνάντες-έβαλε-πάνω-απ-όλους-το-λαό-της-και-ξεβράκωσε-το-σύστημα-των-αγορών

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!!! Δ.Καζάκης: "Oι κορυφές της Ε.Ε. αποφάσισαν την επίσημη πτώχευση της Ελλάδας και αυτή είναι η απλή αλήθεια"

WAKEUPCyprus #Cyprus

http://www.analystsforchange.org/2014/07/o_29.html


Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Η Τουρκία διψά κυριολεκτικά για ενέργεια

WAKEUPCyprus #Cyprus

"Η Τουρκία διψά κυριολεκτικά για ενέργεια, οι δε ολοένα αυξανόμενες ανάγκες της ικανοποιούνται σχεδόν εξολοκλήρου με εισαγωγές από το εξωτερικό. Με βάση το Διεθνή Οργανισμό Ενέργειας, η Τουρκία το 2011 κατανάλωσε ενέργεια ύψους 114.1 εκατομμύρια τόνους ισοδύναμου πετρελαίου, ενώ το 2030 η ποσότητα αυτή θα διπλασιαστεί, 237 εκατομμύρια. Οι κύριοι προμηθευτές της χώρας σε φυσικό αέριο είναι η Ρωσία που καλύπτει το 60% των εισαγωγών και το Ιράν, 20%. Επίσης 39% του αργού πετρελαίου εισάγεται από το Ιράν, 19% από το Ιράκ και 15% από τη Σαουδική Αραβία."

Ερώτηση: Η Τουρκία θέλει να συνεργαστεί με την Κυπριακή Δημοκρατία για να αγοράσει Φυσικό Αέριο και πετρέλαιο... ή μήπως θέλει να συνεταιρέψουμε στα οικόπεδα της κυπριακής ΑΟΖ χρησιμοποιώντας ακόμα μια φορά τους Τουρκοκυπρίους;


http://tinyurl.com/k3js28q

Θέμα υγείας και θέμα κακοποίησης ζώων!

WAKEUPCyprus #Cyprus

Αυτό που τα αφήνουμε όλα στον αυτόματο πιλότο και ΔΕΝ κάνουμε τους απαραίτητους ελέγχους συστηματικά πρέπει να σταματήσει.


http://www.tothemaonline.com/filozooi/katafygio-kollastirio

Πούτιν: Έρχεται πόλεμος στην Ευρώπη...!

WAKEUPCyprus #Cyprus

http://kostasxan.blogspot.com/2014/07/blog-post_244.html