Τοποθέτηση του WAKEUPCyprus στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -Quotes

...life is 10% what happens to you and 90% how you react to it!...

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

WAKEUPCyprus #Cyprus
 
Σιέρα Λεόνε: Ο στρατός περιφρουρεί κλινικές ασθενών με Ebola - See more at: http://www.sigmalive.com/news/international/150343#sthash.hzb2258n.dpuf
O στρατός στη Σιέρα Λεόνε περιφρουρεί κλινικές στις οποίες νοσηλεύονται ασθενείς με Ebola ενώ συνεχίζεται διεθνώς ο πανικός για το θανατηφόρο ιό που στοίχισε μέχρι στιγμής τη ζωή σε τουλάχιστον 900 ανθρώπους σε χώρες της Δυτικής Αφρικής. Χθες ανακοινώθηκε ότι στη Σαουδική Αραβία εξετάζεται ένα ύποπτο περιστατικό ενώ οι Βρετανικές Αερογραμμές ακύρωσαν πτήσεις σε δύο αφρικανικές χώρες.

Στη Σιέρα Λεόνε διατάχθηκε ο στρατός να περιφρουρεί κλινικές και θα αποτρέπει συγγενείς να μεταφέρουν ασθενείς που απεβίωσαν χωρίς προηγούμενη ιατρική συγκατάθεση καθώς είχαν σημειωθεί περιστατικά όπου μαζικά μεταφέρονταν ασθενείς στα χωριά τους είτε για να πεθάνουν, εκεί κατόπιν επιθυμίας των συγγενών, είτε για ταφή, με τον κίνδυνο μετάδοσης να αυξάνεται δραματικά. Στη χώρα καταγράφηκαν 646 περιστατικά και 273 θάνατοι.

Στο Λονδίνο οι Βρετανικές Αερογραμμές ανακοίνωσαν την ακύρωση πτήσεων προς Σιέρα Λεόνε και Λιβερία έως το τέλος Αυγούστου.

Στις ΗΠΑ και δεύτερο άτομο που προσβλήθηκε από τον ιό επέστρεψε χθες στην Ατλάντα για περίθαλψη σε ειδικό νοσοκομείο στο Εμορι ενώ στη Σαουδική Αραβία οι γιατροί ανακοίνωσαν χθες ότι γίνονται εξετάσεις σε άνδρα με ύποπτα συμπτώματα, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στην Τζέντα.
- See more at: http://www.sigmalive.com/news/international/150343#sthash.hzb2258n.dpuf




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου