Τοποθέτηση του WAKEUPCyprus στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -Quotes

...life is 10% what happens to you and 90% how you react to it!...

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Αναδημοσιεύση:Το Μέγεθος της Προδοσίας με Αριθμούς




Αναδημοσιεύση άρθρου απο http://cyprus.indymedia.org/node/4791

Δακρυρροούσα η πολιτική ηγεσία ψηφίζει το ένα μνημονιακό νομοσχέδιο πίσω από το άλλο.


Μέσα από το εμπόριο του φόβου και το ψευδοδίλημμα "Μνημόνιο ή Χρεοκοπία" η κυβέρνηση και τα τρία μνημονιακά κόμματα επέβαλαν τη δανειακή σύμβαση στο λαό.
Κυβέρνηση, ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ προσπαθούν μανιωδώς να δικαιολογήσουν τη στάση τους προωθώντας την ιδέα ότι το μνημόνιο είναι αναγκαίο κακό και ότι μέσω του μνημονίου η κυπριακή οικονομία θα ορθοποδήσει.

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Video:Η Παγκόσμια αγορά τροφίμων, η Νέα Τάξη Πραγμάτων και το μνημόνιο


Στις μέρες μας η παγκόσμια αγορά τροφίμων ελέγχεται, αν όχι ολοκληρωτικά σε πολύ μεγάλο βαθμό, από εταιρείες που μετριούνται στα δάκτυλα ενός χεριού. 
Την ίδια ώρα το 75% των σπόρων για φύτεμα, παγκόσμια, ελέγχεται από μόλις 10 εταιρείες. Αν αντιληφθούμε τι ακριβώς σημαίνει ότι το 75% της αγοράς/προμήθειας σπόρων ελέγχεται από μόλις 10 εταιρίες- με πρώτη τη Mosanto (μερίδιο 23%)- δεν μπορεί παρά να τρομάξουμε!

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS

Αρχίζοντας από τώρα αλλά και τις επόμενες μέρες, θα ζητήσουμε την βοήθεια ΟΛΩΝ ΕΣΑΣ. Το όλο εγχείρημα της 'αποκάλυψης της αλήθειας' και της υποχρέωσης των πολιτικών σε ανοιχτή συζήτηση, πράγμα που προσπαθούν να αποφύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι, θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την δική σας ανταπόκριση. Υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο πως θα πετύχουμε αυτό που επιδιώκουμε και θα το πετύχουμε. 

Μέχρι τότε παρακαλώ βοηθήστε με την προώθηση της Ανοικτής Επιστολής σε όλους τους φίλους σας και σε διάφορα 'groups' ή 'facebook pages' που πιθανόν να επισκέπτεστε. Όποιος μπορεί να βοηθήσει και σαν administrator στέλνωντας 'invitation' σε όλους τους φίλους στο facebook ας επικοινωνήσει με μήνυμα στο WAKEUPCyprus.


Ευχαριστούμε για την ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ βοήθεια σας.


Συντονιστής WAKEUPCyprus

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

ΕΥΧΕΣ και κάλεσμα για ΑΦΥΠΝΙΣΗ από το WAKEUPCyprus



Καλή χρονιά σε όλους και πάνω απ' όλα σε αυτούς που έχουν τις πιο μεγάλες ανάγκες. Οι αδύναμοι οικονομικά συμπολίτες μας που δεν έχουν ούτε τα βασικά, δυστυχώς  είναι και ανήμποροι να αντιδράσουν στις οποιεσδήποτε επιδιώξεις του κάθε πολιτικάντη και του κάθε τροϊκανού που επιδιώκει να αφαιμάξει τον φυσικό πλούτο της γενέθλιας γης τους αλλά και να τους πάρει το σπίτι όπου μεγάλωσαν. Αυτή η συλλογική προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από το WAKEUPCyprus έχει ως στόχο την πλήρη ενημέρωση και αφύπνιση των πολιτών, αναγκάζοντας πρωτίστως όλους τους πολιτικούς να φανερώσουν την αλήθεια.

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Η οργανωμένη πνευματική τρομοκρατία της μάζας του Κυπριακού λαού συνεχίζετε.

Η οργανωμένη πνευματική τρομοκρατία της μάζας του Κυπριακού λαού συνεχίζετε. Είναι και αστείο το γεγονός ότι ο Μπαγίς αποφάσισε τάχατες μέσα στα Χριστούγεννα να βγαίνει κάθε μέρα και να ασχολείτε με την Κύπρο εν καιρώ μνημονίου. Να θυμίσουμε κάποιες από τις ατάκες του: ''Ο Θεός να βοηθήσει τους Κύπριους'' αλλά και η πιό kάτω που δημοσιεύτηκε σήμερα. ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ούτε το ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ούτε το ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ που γίνονται αυτές οι δηλώσεις. Διαβάστε τις σημερινές: http://www.alithia.com.cy/index.php/politikh/item/2835-%CE%B1%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%AF-%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%AF%CE%B1-%CE%B8%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CF%8D%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B7

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Πνευματική τρομοκρατία


Η πνευματική τρομοκρατία που επιχειρείτε στην Κύπρο λόγω μνημονίου έχει πολύ συγκεκριμένους στόχους και σκοπούς. Καταρχήν πρέπει όλοι να είμαστε έτοιμοι να κατανοήσουμε πως προωθείτε αυτή η τρομοκρατία, εργολαβικά και επικοινωνικα, εις βάρος του ανυποψίαστου Κύπριου πολίτη.