Τοποθέτηση του WAKEUPCyprus στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -Quotes

...life is 10% what happens to you and 90% how you react to it!...

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Βλαντίμιρ Γιακούνιν: «Οι Αμερικανοί πιέζουν για την ματαίωση ρωσικών επενδύσεων στην Ελλάδα»

WAKEUPCyprus #Cyprus

-Μας θυμίζει κάτι; μήπως και στην Κύπρο επιτρέπουμε του επίορκου Αναστασιάδη και της κλίκας του να σαμποτάρουν τους Ρώσους;-

http://www.defencenet.gr/defence/item/βλαντίμιρ-γιακούνιν-«θέλουμε-να-επενδύσουμε-στην-ελλάδα-αλλά-είμαστε-αντιμέτωποι-με-τις

Για να γίνει η χώρα μας καλύτερη, πρέπει εμείς, οι πολίτες της, να απαιτήσουμε να γίνει καλύτερη..

Ωρα να Ξυπνήσουμε! Άμεσο κάλεσμα προς κάθε πολίτη να αναλάβει δυναμική δράση καλώντας στην Ανεξάρτητη Γραμμή Υποστήριξης 700 700 11 και καταγγέλλοντας ένα περιστατικό διαφθοράς. Μόνο έτσι θα μας δώσει τη δυνατότητα να τον βοηθήσουμε και μαζί να οδηγήσουμε σε ουσιαστικές αλλαγές στην κοινωνία. Απαιτώ Διαφάνεια

Τελικά το ευρώ σε ποια οικονομία (χώρα) στηρίζεται; ..

WAKEUPCyprus #Cyprus

"Η γερμανική οικονομία είναι πιθανό να κινηθεί σε χαμηλότερα επίπεδα ανάπτυξης το 2014 από το 1,8% που αναμένει η Κυβέρνηση της χώρας, παραμένει παρόλα αυτά σε καλά επίπεδα σε σχέση με τους εταίρους της στην ΕΕ, δήλωσε την Κυριακή ο Γερμανός Υπουργός Οικονομίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ."

http://www.sigmalive.com/news/international/165585#sthash.pXYa0nsJ.dpuf
WAKEUPCyprus #Cyprus

Η αποφασιστική στάση της Αιγύπτου κι άλλων αραβικών και αφρικανικών χωρών να μην κάνουν αποδεκτή αναφορά σε «τουρκική δημοκρατία βόρειας Κύπρου» που επιθυμούσε η Τουρκία στον Οργανισμό Ισλαμικής Συνεργασίας, (OIC), είχε σαν αποτέλεσμα η σύνοδος των υπουργών Εξωτερικών που συνεδρίαζε μέχρι χθες στη Νέα Υόρκη να ολοκληρωθεί χωρίς να εκδοθεί ψήφισμα. Διπλωματικές πηγές ανέφεραν πως δεν θυμούνται εδώ και αρκετά χρόνια να έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στον οργανισμό αυτό, με 56 κράτη μέλη, από την Αφρική και την Ασία.
Η πρωτοφανής αυτη εξελιξη οφείλεται αποκλειστικά στην αποφασιστικότητα του απελευθερωτή της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, που κατέστησε σαφές σε ολα τα επίπεδα πως υπάρχει μονο μια Κυπρος με μέρος υπό κατοχή και οχι “Τουρκικη Δημοκρατια της Βόρειας Κύπρου” οπως επιθυμούσαν η τουρκια και οι δορυφόροι της. Και πέτυχε, την ωρα που ο Ελληνισμός κοιμάται τον ύπνο του δικαίου με τους τσέτες προ των πυλών…

πηγή:
http://tinyurl.com/ns9mkkw


Φεύγουν οι αποταμιεύσεις των νοικοκυριών

WAKEUPCyprus #Cyprus

Τη σταδιακή διάβρωση των αποθεμάτων των νοικοκυριών δείχνουν τα τελευταία επίσημα στοιχεία, καθώς η κρίση περιορίζει τις δυνατότητες αποταμίευσης...

-και μετά τις αποταμιεύσεις τα σπίτια σας...-

http://www.stockwatch.com.cy/nqcontent.cfm?a_name=news_view&ann_id=207072



Ν. Χατζηγιάννης: «Ο Συνεργατισμός δεν θα κυνηγήσει την πρώτη κατοικία»

WAKEUPCyprus #Cyprus

να εξηγήσει κάποιος τους Χατζηγιάννη ότι και αυτός θα εκτελέσεις τις διαταγές της Κεντρικής Τράπεζας. Δεν εξαρτάται από αυτόν αν ο ΠΡΩΗΝ συνεργατισμός θα πάρει τα σπίτια του κόσμου....

http://www.philenews.com/el-gr/top-stories/885/220425/n-chatzigiannis-o-synergatismos-den-tha-kynigisei-tin-proti-katoikia


Οι Αντάρτες του Διαδικτύου ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ

WAKEUPCyprus #Cyprus

https://www.youtube.com/watch?v=VSis7cz_fjk

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΖΩΗ Τα «δικαιώματα νερού» ΕΞΑΝΤΑΣ

WAKEUPCyprus #Cyprus

Όλα τα νερά της Χιλής εκτός από τη θάλασσα, έχουν «κοπεί» σε μερίδια που ονομάζονται «δικαιώματα νερού». Τα «δικαιώματα νερού» είναι τίτλοι ιδιοκτησίας ισόβιοι, ξέχωροι από τη γη και έχουν εμπορική αξία, όπως ακριβώς ένα σπίτι, ή ένα κτήμα. Μπορείς να το νοικιάσεις, να το χρησιμοποιήσεις, ή να το κρατήσεις χωρίς να το κάνεις τίποτα περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή, για να το πουλήσεις ακριβά.
Στη χώρα, που θεωρείται πρωτοπόρος στις εφαρμογές του νεοφιλελευθερισμού και των ιδιωτικοποιήσεων, όλα τα νερά πωλούνται. Ποτάμια, λίμνες και υπόγεια ύδατα καταλήγουν σε ιδιώτες, σε επιχειρήσεις και κερδοσκόπους που θεωρούν το νερό επένδυση με σκοπό το κέρδος. Στη Χιλή το νερό δεν θεωρείται πια αναφαίρετο δικαίωμα, αλλά εμπορεύσιμο προϊόν. Με άλλα λόγια αυτό σημαίνει, πως αν είσαι αγρότης δεν μπορείς να ποτίσεις το χωράφι σου ακόμα και αν αυτό βρίσκεται στις όχθες του ποταμού διότι το ποτάμι μπορεί να ανήκει σε άλλους. Αντιστοίχως, δεν μπορείς να πάρεις νερό αν δεν έχεις «δικαίωμα» και συλλαμβάνεσαι αν πιαστείς επ' αυτοφώρω.
Όλα ξεκίνησαν το 1981, κατά τη διάρκεια της δικτατορίας του Πινοσέτ όταν δημιουργήθηκε ο Κώδικας του Νερού (Codigo de Aguas), ένα πακέτο νόμων οι οποίοι θεμελιώνουν ότι το νερό δεν είναι δημόσιο αγαθό, αλλά ιδιωτικό προϊόν.

https://www.youtube.com/watch?v=3H91Qqtzp5A

ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ: «Όσα συμβαίνουν στο Ιράκ, είναι το προοίμιο εκείνων που οι Ευρωπαίοι θα πάθουν στο εγγύς μέλλον»!

WAKEUPCyprus #Cyprus

Τον κώδωνα του κινδύνου για την επέλαση των ισλαμιστών κρούει ο επίσκοπος της Χαλδαϊκής Εκκλησίας στη Μοσούλη, Amel Shimoun Nona, ο οποίος πλέον ζει εξόριστος στο Ιρακινό Κουρδιστάν.

Ο Επίσκοπος εξήγησε ότι η επισκοπή του τώρα διοικείται από τους φανατικούς μουσουλμάνους, τονίζοντας ότι «οι φιλελεύθερες και δημοκρατικές αρχές δεν αξίζουν τίποτα για αυτούς» και ότι «δεν είναι όλοι ίσοι για το Ισλάμ», ενώ προειδοποίησε ότι αν οι Δυτικοί «δεν τα αντιληφθούν αυτά αρκετά σύντομα, θα γίνουν τα θύματα του εχθρού που καλωσορίζουν στις χώρες τους».

Έχασα την επισκοπή μου. Όλα καταλήφθηκαν από ισλαμιστές ριζοσπάστες που θέλουν είτε να μας εξισλαμίσουν, είτε να μας σκοτώσουν. Ωστόσο, το ποίμνιό μου είναι ακόμα ζωντανό…Σας παρακαλώ, προσπαθήστε να με καταλάβετε. Οι φιλελεύθερες και δημοκρατικές αρχές δεν αξίζουν τίποτα για τους τζιχαντιστές. Θα πρέπει να αντιληφθείτε την πραγματικότητα μας στη Μέση Ανατολή, επειδή οι χώρες σας καλωσορίζουν έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό Μουσουλμάνων», ανέφερε ο Επίσκοπος Nona, σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera.

«Βρίσκεστε εξίσου σε κίνδυνο», πρόσθεσε. «Θα πρέπει να λάβετε ισχυρές και θαρραλέες αποφάσεις, ακόμα και αν έρχονται σε αντίθεση με τις αρχές σας».

«Θεωρείτε ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια: Το Ισλάμ δεν λέει ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι», δήλωσε ο Επίσκοπος Nona. «Οι αξίες σας δεν είναι αξίες τους. Αν δεν το καταλάβετε αυτό αρκετά σύντομα, θα γίνετε τα θύματα του εχθρού που έχετε καλωσορίσει στο σπίτι σας».
http://inspirationbeautyblog.wordpress.com/2014/08/30/δηλωση-σοκ-όσα-συμβαίνουν-στο-ιράκ-εί/


Τι σημαίνει ανταγωνιστική οικονομία για την τρόικα και την κυβέρνηση Αναστασιάδη

WAKEUPCyprus #Cyprus WAKEUPCyprus - Τι σημαίνει ανταγωνιστική οικονομία για την τρόικα και την κυβέρνηση Αναστασιάδη

https://www.youtube.com/watch?v=yTNjyMEjNb0

WAKEUPCyprus - EXLUSIVE

Αντιπολίτευση; Μόνο στα λόγια

WAKEUPCyprus #Cyprus

http://www.sigmalive.com/opinions/kostakis-antoniou/528

Αποχώρηση από το ευρώ

WAKEUPCyprus #Cyprus

".. Η καλύτερη, εάν όχι η μοναδική λύση, εάν δεν θέλει κανείς να διαλυθεί ανεξέλεγκτα η Ευρωζώνη, καθώς επίσης η Ε.Ε., είναι η φιλική έξοδος της Γερμανίας από το κοινό νόμισμα - με την παραμονή της στην ένωση, ..."

http://www.analyst.gr/2014/09/26/apoxorisi-apo-to-evro-ths-germanias/