Τοποθέτηση του WAKEUPCyprus στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -Quotes

...life is 10% what happens to you and 90% how you react to it!...

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.


by ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ - SHAPING OUR WORLD

Η χούντα του μνημονίου, οι διεθνείς τραπεζίτες, με τη σύμπραξη του υπάρχοντος πολιιτκού συστήματος σε Ελλάδα και Κύπρο οδηγεί και τις δύο χώρες και τους πολίτες τους σε απόλυτη οικονομική καταστροφή.

Αυτή η πορεία είναι μη αντιστρέψιμη.

Στην ολοκλήρωση του σχεδίου τους, θα τους ανήκει όλη η δημόσια περιουσία, μέσω του δημόσιου χρέους και όλη η ιδιωτική περιουσία, μέσω των φόρων του Έλληνα πολίτη προς το κράτος.

Αυτό θα σημάνει και τη λήξη της εθνικής κυριαρχίας του ελληνισμού σε Ελλάδα και Κύπρο.

Μέχρι τώρα εμείς ο λαός αγανακτούμε, θυμώνουμε και στην καλύτερη παρατηρούμε, αναλύουμε και σχολιάζουμε τα τεκταινόμενα

Με αυτή τη στάση μένουμε στον ίδιο παρανομαστή και ο εχθρός συνεχίζει ακάθεκτος με γοργούς ρυθμούς την υλοποίηση των σχεδίων του για τον αφανισμό μας.

Πως πρέπει να αντιδράσεις αδερφέ συνέλληνα για να τους σταματήσεις και να πάρεις πίσω το κράτος σου και τη ζωή σου;;;;

1) Να αντιδράσεις μεμονωμένα;;;;

Όχι γιατί το σύστημα του εχθρού είναι πιο δυνατό και θα σε εξοντώσει δίχως να καταφέρεις τίποτα.

2) Να βγείς έξω να διαμαρτυρηθείς;;;

Όχι γιατί όσο τα πολιτικά τους ανδρείκελα έχουν την πολιιτκή εξουσία τα σώματα ασφαλείας θα υπακούνε στις εντολές τους και θα σε αναχαιτίζουν.

3) Να ενωθείς με άλλες οργανωμένες δυνάμεις για βίαιη ανατροπή του πολιτικού κατεστημένου;;;;

Όχι γιατί τότε θα καταλύσεις τη δημοκρατία και θα δημιουργηθεί κενό εξουσίας.

Αυτό το κενό εξουσίας θα καταληφθεί από ακραία στοιχεία που θα φέρουν τη δικτατορία και θα σου επιβάλλουν στρατιωτικό νόμο για να σου αφαιρέσουν τις δημοκρατικές σου ελευθερίες.

Αυτή είναι η επόμενη κίνηση που έχει σχεδιάσει ο εχθρός σου για να εμφανιστεί ως σωτήρας μετα το χάος και να σε ελέγξει απόλυτα με τη δύναμη των όπλων.

4) Να απέχεις από τις εκλογές ή να ρίξεις άκυρο ή λευκό στη κάλπη;;;;

Όχι γιατί μέσω αυτών που συνεχίζουν να ψηφίζουν, διαιωνίζεται η συντήρηση του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος μέχρι να ολοκληρωθεί το σχέδιο των αφεντικών τους για τον αφανισμό σου.

5) Να ψηφίσεις νέα πολιτικά κόμματα που σου προβάλλονται από τα Μ.Μ.Ε. ;;;;

Όχι γιατί όλα αυτά είναι οι εφεδρείες του συστήματος των διεθνή τραπεζιτών.

Όταν καίγονται πολιτικά τα προηγούμενα τους πιόνια βγάζουν από τη ναφθαλίνη της πολιτικής νέα.

Αυτά προβάλλονται από τα Μ.Μ.Ε. υπόσχονται όλα αυτά που θέλει ο Έλληνας να ακούσει και στο τελος πράττουν και αυτοί τα ίδια.

Έτσι ο εχθρός οι διεθνείς τραπεζίτες διατηρούν τον έλεγχο του παιχνιδιού και συνεχίζουν την ολοκλήρωση των σχεδίων τους.

6) Να στηρίξεις το πολιτικό κίνημα 'Σχηματίζουμε Τον Κόσμο Μας και να πετύχεις το ποθούμενο;;;

ΝΑΙ.

Το πολιτικό μας κίνημα πρόεκυψε από τη βάση του λαού, από την κατηγορία των αφυπνισμένων.

Μέσα από τις πολιτικές του αναλύσεις κατακεραυνώνει και ξεγυμνώνει τον ρόλο, τα σχέδια και τη δράση του συστήματος των διεθνή τραπεζιτών και του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος.

Μέσα από τις ξεκάθαρες πολιτικές του προτάσεις διαμορφώνει τον τρόπο επιστροφής του ελέγχου του κράτους πίσω στο ΛΑΟ και το πλαίσιο δημιουργίας , ευημερίας και ανάπτυξης για το Κράτος και τον λαό.

Για μας ο Λαός και το Κράτος είναι δύο έννοιες ταυτόσημες.

Το πολιτικό μας κίνημα δημιουργήθηκε για να ενώσει τις υγιείς αφυπνισμένες δυνάμεις του ελληνισμού όπου και εάν βρίσκονται, να αφυπνίσει το κοιμώμενο κομμάτι του λαού, να δημιουργήσει πλειοψηφικό ρεύμα και μέσω του δρόμου της δημοκρατίας να επιστρέψει τον έλεγχο του κράτους πίσω στο Λαό και να υλοποιήσει τις πολιτικές του προτάσεις στο ακέραιον.

Καλύπτει ιδεολογικά όλο το φάσμα του πολιτικού χώρου, αφού για μας οι ταμπέλες δεξιός, αριστερός, κεντρώος, σοσιαλιστής, οικολόγος και φασίστας δεν υφίστανται.

Αυτές οι έννοιες έχουν δημιουργηθεί από το σύστημα των διεθνή τραπεζιτών για να διαιρούν το λαό και να τον εξουσιάζουν μέσα από τα πολιτικά τους πιόνια.

Ο στόχος μας θα επιτευχθεί όταν εμείς οι αφυπνισμένοι έλληνες γίνουμε περισσότεροι από αυτούς που κοιμούνται και τους διεφθαρμένους.

Αυτό θα γίνει εφικτό και θα επιταχυνθεί με γεωμετρική πρόδο εάν μοιράζεσαι τις δημοσιεύσεις του πολιτκού κμας ινήματος στο προφίλ σου για να μπορούν να τις δεί ο κύκλος των φίλων σου, το διαδικτυακό σου περιβάλλον.

Μέσω αυτής της στρατηγικής θα πετύχουμε τη γοργή αφύπνιση και την ένωση μεγάλου μέρους του Ελληνισμού.

Και τότε όλοι μαζί σαν μια λαοθάλασσα μέσω του δρόμου της δημοκρατίας θα ρίξουμε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας το απεχθές σύστημα των διεθνή τραπεζιτών και των συνεργατών τους απελευθερώνοντας τη χώρα και τους πολίτες.

Σε αυτόν τον Ιερό Αγώνα Κανείς Μας Δεν Περισσεύει.

Εάν συμφωνείς με τον τρόπο σκέψης μας και με τις πολιτικές μας προτάσεις στήριξε μας.

Δεν έχουμε πολύ χρόνο στη διάθεση μας.

Το σύστημα των διεθνή τραπεζιτών είναι ήδη πολύ κοντά στο να υλοποιήσει την τελευταία πράξη του δράματος και να μας αφανίσει καθιστώντας μας δούλους και ραγιάδες του κεφαλαίου.

Στήριξε το κίνημα μας και πέρασε από το περιθώριο στο προσκήνιο, λαμβάνοντας εσύ την εξουσία από τους διεθνείς τραπεζίτες και τους μισθοφόρους τους.

Το ποτάμι της αφύπνισης και της πολιτικής αλλαγής ξεκίνησε και δεν θα σταματήσει μέχρι να αλλάξει τα πάντα στο διάβα του.

Ας ενωθούμε όλοι κάτω από τη σημαία του Χριστού και της Ορθοδοξίας.

ΕΜΕΙΣ Ο ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου