Τοποθέτηση του WAKEUPCyprus στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -Quotes

...life is 10% what happens to you and 90% how you react to it!...

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΝΙΚΑΡΕ! ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΣ;

ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΚΥΡΑ ΑΝΤΡΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ;;;;; ΝΙΚΑΡΕ;;;; ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ!
ΟΙ ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΜΑΣ, ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ, ΑΠΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ!!!!
Οι Αμερικανοί ζήτησαν, εργάζονται και θέλουν λύση, το αργότερο μέχρι την Άνοιξη του 2015 και η δικής πλευρά απλά δέχεται ότι της λένε!!!!

«Δεν θα πώ, έλα και πάρε αυτό για τα Βαρώσια», είπε ο Ντερβίς Έρογλου και συνέχισε: «Δεν υπάρχει περίπτωση, πριν να παρακαθίσω στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, να πώ, έλα και πάρε αυτό. Θα υπερασπιστώ και τα δικαιώματα όσων ήρθαν από την Τουρκία»!!!!! Και μεις αυτό το κάνουμε γαργάρα!!!!
Πρό τινος, ο κ. Έρογλου υπογράμμισε ότι πρέπει να περάσουμε γρήγορα στο «πάρε – δώσε» και πως πρέπει να καταλήξουμε σύντομα σε λύση. Ο κατοχικός ηγέτης αποκάλυψε επίσης πως στην τελευταία συνάντησή του με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, του εισηγήθηκε αποναρκοθέτηση ολόκληρου του νησιού και πως ο κ. Αναστασιάδης του επανέλαβε το αίτημα της πλευράς μας για επιστροφή της Αμμοχώστου. Λες και αν μας δώσουν πίσω την Αμμόχωστο, τότε λύνεται το πρόβλημα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου