Τοποθέτηση του WAKEUPCyprus στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -Quotes

...life is 10% what happens to you and 90% how you react to it!...

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Οι πράξεις καθορίζουν τι είμαστε και όχι τα λόγια, είτε τα ηλεκτρονικά είτε του αέρα! Αποφάσισε τι είσαι: δούλος υποτακτικός ή ελεύθερος άνθρωπος

Είναι πολύ σημαντικό να γίνει κατανοητό ότι,

τόσο αυτός εδώ ο ηλεκτρονικός χώρος, το facebook και γενικότερα ό,τι έχει να κάνει με τα λεγόμενα social media που διευκολύνουν σε τεράστιο βαθμό την επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων και την αλληλεπίδραση μεταξύ τους με ανταλλαγή γνώσεων πληροφοριών κλπ είναι απλά ένα εργαλείο!



Το εργαλείο δεν είναι αυτοσκοπός αλλά το μέσο για να πετύχουμε κάτι.

Το ερώτημα είναι το τι ακριβώς θέλουμε ή επιδιώκουμε να πετύχουμε;

Το Wake Up Cyprus ξεκίνησε ως η προσπάθεια ανθρώπων που ασφυκτιούσαν και ασφυκτιούν μέσα στο λεγόμενο στημένο και πουλημένο εν πολλοίς "πολιτικό" περιβάλλον και ως εκ τούτου χρησιμοποιώντας ως εργαλείο τον ηλεκτρονικό αυτό χώρο αλλά και το facebook ήλθαν κοντά, γνωρίστηκαν και φώναξαν μαζί στο δρόμο, έξω από την Βουλή, το Προεδρικό και όπου αλλού χρειάστηκε!

Αυτό που όμως έχει σημασία είναι η αληθινή ζωή και οι πράξεις που κάνουμε σε αυτή και όχι απλά το να σχολιάζουμε ανέξοδα και εκ του ασφαλούς από τον καναπέ μας στο ιντερνετ ή απλά να πατάμε ένα κλικ ή like.

Οι πράξεις και μόνο είναι αυτές που μας καθορίζουν και οι πολιτικές πράξεις είναι αυτές που μας καθορίζουν ως πολιτικά όντα και όχι τα λόγια που είναι εύκολα ανέξοδα και τις πλείστες φορές του "αέρα"....

Όπως έγινε γνωστό στις 7 Μαΐου 2013 μέλος του Wake Up Cyprus σε μια καθαρά πολιτική πράξη παρέδωσε δια χειρός στην ιδιαιτέρα της Υπουργού Εργασίας αυτήν εδώ την επιστολή στην Υπουργό Εργασίας:




Ρωτάτε στο facebook αν η Υπουργός Εργασίας απάντησε σε αυτήν την επιστολή και ποια ήταν η απάντηση της....

Κάτι επίσης πολύ σημαντικό που είναι απολύτως αναγκαίο να γίνει κατανοητό είναι το εξής:

Το σύνθημα "ο εχθρός βρίσκεται στις τράπεζες και τα υπουργεία" δυστυχώς δεν είναι ένα απλό σύνθημα αλλά υποκρύβει σε πολύ μεγάλο βαθμό την αλήθεια!

Το πόσο σέβονται οι "θεσμοί" τον κύπριο πολίτη φάνηκε από το υπερμέγιστο ψέμα του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη όταν εδώ όλοι τον ακούσαμε με τα αυτιά μας και τον είδαμε με τα μάτια μας με τις γνωστές εκφράσεις προσώπου και χειρονομίες βγαλμένες μέσα από επαγγελματίες επικοινωνιολόγους να μας λέει ότι δεσμεύεται....

..ότι δεν πρόκειται και το ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΩ ο Νίκος Αναστασιάδης να υπογράψει το όποιο μνημόνιο που θα περιέχει οποιαδήποτε πρόνοια για κούρεμα καταθέσεων...!!!!!




Αυτός είναι ο σεβασμός που τρέφουν σε σένα, σε μένα, σε όλους τους πολίτες αυτού του τόπου οι άνθρωποι αυτοί που προφανώς και δεν έχουν κοινά συμφέροντα μαζί μας!

Οι Υπουργοί εκτελούν εντολές και προφανώς οι εντολές αυτές προέρχονται από αυτούς που ελέγχουν όχι μόνο το Κυπριακό κράτος αλλά και γενικότερα τον πλανήτη.

Η Τρόικα είναι ένας άτυπος εν πολλοίς οργανισμός αφού το ΔΝΤ δεν έχει οργανική σχέση με την ΕΕ, που δημιουργήθηκε με ένα στόχο και μόνο:

Να προστατεύσει τα συμφέροντα πρώτα και κύρια των τραπεζιτών, χωρίς να διστάζουν να εξαθλιώνουν και να δολοφονούν ολόκληρους λαούς, όπως είδαμε επανειλημμένως να γίνεται στον κόσμο αλλά με πιο πρόσφατο και άμεσο παράδειγμα την Ελλάδα των 3500 αυτοκτονιών σε ένα χρόνο  της φτώχειας της μιζέριας και της εξαθλίωσης.

Να είστε σίγουροι για ένα πράγμα:  Η Υπουργός Εργασίας δεν πρόκειται να απαντήσει εκτός και αν νοιώσει ότι αυτή η επιστολή είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό που δεν έχει ανταπόκριση στον κόσμο.

Η Υπουργός Εργασίας απλά θα πει τότε ότι το να μην πληρώνεις τις Κοινωνικές Ασφαλίσεις είναι παράνομο και ότι θα υποστείς τις συνέπειες του νόμου.

Το μέλος του Wake Up Cyprus που απέστειλε την επιστολή το έπραξε απολύτως συνειδητά με πλήρη συναίσθηση των συνεπειών των πράξεων του τις οποίες είναι πανέτοιμο να υποστεί ανεξαρτήτως ανταπόκρισης ή όχι γιατί άλλωστε δεν θα είναι η πρώτη φορά.

Εκτός όμως από τον βασικό αποστολέα της επιστολής που όλοι διαβάσατε υπήρξαν και άνθρωποι οι οποίοι στήριξαν αυτή την προσπάθεια, άνθρωποι οι οποίοι χρήζουν της προστασίας μας!

Ο μόνος τρόπος προστασίας αυτών των ανθρώπων είναι η μαζική ανταπόκριση στο κάλεσμα μας!

Τα πάντα είναι πολιτική, μην έχετε ψευδαισθήσεις ότι θα σας προστατεύσουν οι νόμοι, οι θεσμοί και όλα αυτά που αποτελούν τα κέντρα εξουσίας ελέγχου των ανθρώπων.

Η μόνη προστασία που έχουμε είναι μόνο ο ένας τον άλλο!

Η πολιτική προέρχεται από την ΠΟΛΙΣ, η πόλις δεν είναι τίποτα άλλο παρά οι πολίτες, οι άνθρωποι που την αποτελούν.

Ο μόνος τρόπος πολιτικής προστασίας είναι η συμπόρευση όσο περισσότερων πολιτών είναι δυνατόν κόντρα στην εξουσία που εκφράζει τα συμφέροντα που επέβαλαν την οικονομική καταστροφή της κυπριακής κοινωνίας.

Αν αυτή η προσπάθεια ξεκάθαρου πολιτικού μηνύματος που εκφράζει αυτή η επιστολή αγκαλιαστεί από πάρα πολύ κόσμο να είστε σίγουροι ότι τρόμος θα αγκαλιάσει την κυρία Υπουργό και τους συν αυτής και δεν θα ξέρουν που να πάνε να κρυφτούν.

Για αυτό αποφάσισε, θα μείνεις μόνο στα λόγια τα εκ του ασφαλούς και στα κλικ ή θα αποφασίσεις να πράξεις;

Αυτό θα καθορίσει τελικά και την ποιότητα μας ως κοινωνία, αν είμαστε ένα συνονθύλευμα δούλων και υποτακτικών

ή αν είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου