Τοποθέτηση του WAKEUPCyprus στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -Quotes

...life is 10% what happens to you and 90% how you react to it!...

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Το ερώτημα της επιστολής του Wake Up Cyprus προς την Υπουργό Εργασίας βρίσκεται επίσημα κατατεθειμένο ενώπιον της Βουλής! Τα πρώτα ουσιαστικά αποτελέσματα!

Η επιστολή ημερομηνίας 7 Μαΐου 2013 που στάλθηκε από μέλος του WakeUpCyprus προς την Υπουργό Εργασίας κυρία Ζέτα Αιμιλιανίδου ακριβώς όπως καταγραφόταν στο περιεχόμενο της, θα τύγχανε δημοσιοποίησης.




Μέλη της ομάδας των ΜΜΕ του Wake Up Cyprus σε επικοινωνία με δύο μεγάλα κανάλια και συγκεκριμένους δημοσιογράφους στους οποίους γνωστοποιήθηκε το γεγονός,  ενώ αρχικά έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον, 

αφού είχε συμφωνηθεί να γίνει ακόμα και κοινή παρουσία με την ίδια την Υπουργό αν η ίδια το επιθυμούσε, 

προφανώς μετά από πολιτικές παρεμβάσεις και χωρίς καμιά άλλη εξήγηση απλά απέσυραν αυτό το ενδιαφέρον!

Ως εκ τούτου συνεχίσαμε την προσπάθεια στον μόνο χώρο που ακόμα παραμένει σε μεγάλο βαθμό ελεύθερος και δεν ελέγχεται από την εξουσία του χρήματος: Το διαδίκτυο!

Μέλη του Wake Up Cyprus, φίλοι και συμπαθούντες, άνθρωποι πολιτικά σκεπτόμενοι, απηυδισμένοι από την κοροϊδία αυτών που ασκούν εξουσία την οποία καταχρώνται και ασκούν εις βάρος των πολιτών συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια!

Το Wake Up Cyprus προ ολίγων ημερών είχε συνάντηση και με το Κίνημα Οικολόγων στα πλαίσια της οποίας τέθηκε και το κορυφαίο ζήτημα που τίθεται στην επιτολή που στάλθηκε στις 7 Μαΐου 2013 στην Υπουργό Εργασίας για την διαγραφή των 7,2 ΔΙΣ οφειλής του κράτους προς το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων δηλαδή προς όλους εμάς!

Χτες φίλος του Wake Up Cyprus ο οποίος συμμετείχε στην προσπάθεια δημοσιοποίησης της επιστολής, σε ηλεκτρονική επικοινωνία που είχε με τον Γιώργο Περδίκη βουλευτή του Κινήματος Οικολόγων, ενημερώθηκε επίσημα από τον κύριο Περδίκη ότι μετά και την παρέμβαση μας κατέθεσαν επίσημα ερώτηση στη Βουλή!

Ως εκ τούτου το ερώτημα μας βρίσκεται ήδη επίσημα κατατεθειμένο στην Βουλή και αναμένει και επίσημη απάντηση από την κυρία Υπουργό Εργασίας!

Είναι πολύ σημαντικό να συνεχιστεί η προσπάθεια που άρχισε και με αυτή την επιστολή και να ασκηθεί ακόμα περισσότερη πίεση προς αυτούς που εννοείται ότι δεν νοιάζονται για τους πολίτες αλλά για αλλότρια συμφέροντα!

Η προσπάθεια συνεχίζεται και ας έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι αν πράξουμε κάτι, τότε ίσως βγει κάτι, αν δεν πράξουμε τίποτα τότε απλά δεν θα γίνει τίποτα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου