Τοποθέτηση του WAKEUPCyprus στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -Quotes

...life is 10% what happens to you and 90% how you react to it!...

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Γιατί ως WAKEUPCyprus άμεσα στηρίξαμε και στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων στην ΕΡΤ ενάντια στο κλείσιμο του δημόσιου οργανισμού! Πως αυτό συνδέεται με την ίδια την στήριξη της έστω αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας

Είναι διάχυτη η απορία πολλών φίλων που παρακολουθούν την σελίδα μας στο facebook γιατί ως WAKEUPCyprus στηρίξαμε και στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων στην ΕΡΤ αλλά και της τεράστιας πλειοψοφίας του ελληνικού λαού που συμπατρίσταται τόσες μέρες οπόταν και έχουμε το τραγελαφικό να εκπέμπει ....πειρατικά!

Το θέμα της ΕΡΤ δεν αφορά μόνο καθαυτή την ΕΡΤ αλλά το τι εκπροσωπεί η ίδια ως δημόσια ραδιοτηλεόραση και την τεράστια σημασία που έχει αυτή ως αγαθό για την ίδια της λειτουργίας της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας.

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

VIDEO Συνέντευξη στο WakeUpCyprus της Αναπτυξιακής Λευκωσίας για το Πρόγραμμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης 8 Δήμων Λευκωσίας


Είχαμε αναφερθεί ήδη σε προηγούμενη μας ανάρτηση για την συνάντηση που είχαμε με τα στελέχη της Αναπτυξιακής Λευκωσίας και το Πρόγραμμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μια πάρα πολύ σημαντική προσπάθεια που ξεκίνησαν οι 8 Δήμοι της Επαρχίας Λευκωσίας από την 1η Μαίου 2013.


Την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013 είχαμε την χαρά τα στελέχη και κατ ουσίαν εμπνευστές και δημιουργοί αυτής της προσπάθειας Λευτέρης Λοίζου και Παναγιώτης Μούντουκκος  να μας παραχωρήσουν συνέντευξη ούτως ώστε οι φίλοι του WakeUpCyprus και όσοι συμμερίζονται τις ίδιες ιδέες και αγωνίες μαζί μας να μάθουν για αυτό το πολύ σημαντικό πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης!