Τοποθέτηση του WAKEUPCyprus στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -Quotes

...life is 10% what happens to you and 90% how you react to it!...

Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Το μνημόνιο και η δανειακή σύμβαση και στα ελληνικά pdf

από εδώ
http://www.livenews.com.cy/cgibin/hweb?-A=15757&-V=economy

Θα ακολουθήσει πολύ σύντομα ανάλυση από το Wake Up Cyprus τόσο του μνημονίου όσο και της δανειακής σύμβασης, αλλά και το τι είναι ο Ευρωπαικός Μηχανισμός Σταθερότητας στον οποίο πλέον υπάγεται κατευθείαν το κυπριακό κράτος

Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Catastroika - (και με αγγλικούς υποτίτλους) -Ένα ντοκυμαντέρ για τις ιδιωτικοποιήσεις...Η καταστροφική τρόικα στην Ελλάδα...το μέλλον μας...

  

http://www.catastroika.com/index.php

Οι δημιουργοί του Debtocracy, του ντοκιμαντέρ που είδαν τουλάχιστον δύο εκ. άνθρωποι, επιστρέφουν με μια νέα παραγωγή. 

Η CATASTROIKA αναζητά τις συνέπειες από την ολοκληρωτική εκποίηση μιας χώρας. Εξετάζοντας παραδείγματα ιδιωτικοποιήσεων και απορρύθμισης στις πιο αναπτυγμένες χώρες της Δύσης προσπαθεί να προβλέψει τι θα συμβεί αν το ίδιο μοντέλο εφαρμοστεί σε μία χώρα υπό καθεστώς επιτήρησης.

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Κατοχή ή Ελευθερία, το δίλλημα στην Κύπρο - του Δημήτρη Καζάκη

από το
http://dimitriskazakis.blogspot.com/2013/04/blog-post_29.html

Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013
Κατοχή ή Ελευθερία, το δίλλημα στην Κύπρο

Ανήμερα την Μεγάλη Τρίτη το Κοινοβούλιο της Κύπρου υποτίθεται ότι θα συζητήσει και θα ψηφίσει το νέο καθεστώς αποικίας που έχει ετοιμαστεί για το νησί από την ευρωζώνη. Όπως και να βλέπει κανείς την κατάσταση, η επιβολή του καθεστώτος μνημονίου και υπαγωγής του νησιού στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης αλλάζει ριζικά τα κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά δεδομένα στην Κύπρο. Μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου του μνημονίου η όποια εθνική κρατική κυριαρχία της Κυπριακής Δημοκρατίας δεν θα υπάρχει πλέον. Θα έχει παραδοθεί στους δανειστές της και στους υπερεθνικούς μηχανισμούς τους. Θα ρωτηθεί γι’ αυτό ο κυπριακός λαός; Όχι βέβαια. Οι αποφάσεις έχουν ήδη παρθεί πίσω από κλειστές πόρτες, στο παρασκήνιο.

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Διαμαρτυρία Wake Up Cyprus (Ξυπνάμε!) έξω από τη βουλή - Κάλυψη από Sigmalive (φωτο) - Δεν μπορούν 56 άνθρωποι να δεσμεύσουν στην φτώχεια 850 χιλιάδες ψυχές!


Ψες τη νύχτα το Wake Up Cyprus (Ξυπνάμε!) βρισκόταν έξω από την βουλή όπου αναρτήθηκαν πανό και διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό στα διερχόμενα αυτοκίνητα!

Εμείς θα είμαστε έξω από την βουλή για να ασκήσουμε πίεση σε όλους αυτούς που κρατάνε την ζωή μας στα χέρια μας και παίζουν με αυτή χωρίς να μας ρωτάνε......

Δεν μπορούν 56 άνθρωποι να δεσμεύσουν 850 χιλιάδες ψυχές  
στην λιτότητα και την φτώχεια για πάντα!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΒΟΛΕΣ 

http://www.sigmalive.com/news/local/42714


Καθιστική διαμαρτυρία έξω από τη βουλή, πραγματοποιούν τα μέλη του Wake Up Cyprus, από το βράδυ του Σαββάτου. Η ομάδα πολιτών διαμαρτύρεται για το Μνημόνιο και την τρέχουσα οικονομική κατάσταση στην οποία περιήλθε η Κύπρος.
Name
Name