Τοποθέτηση του WAKEUPCyprus στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -Quotes

...life is 10% what happens to you and 90% how you react to it!...

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

7 καρκινογόνα φαγητά προς αποφυγή

ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΗ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ

by ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ - SHAPING OUR WORLD

WAKEUPCyprus #Cyprus ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΗ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ

Το πολιτικό σύστημα και η ομάδα των ατόμων που στηρίζει τις αποφάσεις του, στη φρασεολογία του χρησιμοποιεί ένα συγκεκριμένο λεκτικό, για να θολώσει το νου και να μπερδέψει το μυαλό των πολιτών με σκοπό να πετύχει την υπακοή και την συγκατάθεση τους στις πολιτικές του αποφάσεις.

Οι λέξεις που χρησιμοποιούν έχουν πάντα αντίθετη εφαρμογή στη κοινωνία.

Η σημασία των λέξεων που χρησιμοποιεί το σύστημα των διεθνή τραπεζιτών, γίνεται αντιληπτή από τα αποτελέσματα των ενεργειών τους, σε σχέση με τη χρήση της συγκεκριμένης λέξης .

Άλλα κηρύττουν ότι θα πράξουν και πράττουν τα αντίθετα.

Από τις λέξεις που χρησιμοποιούν μπορούμε να καταλάβουμε τις πραγματικές τους προθέσεις.

Με αυτόν τον τρόπο θα ξεγυμνώσουμε τις προθέσεις τους και θα αποκαλύψουμε τι κρύβεται πίσω από τη μάσκα και το προσωπείο τους.

Η μάχη μεταξύ των ανθρώπων που υπηρετούν και εκφράζουν το σύστημα των διεθνή τοκογλύφων και των αφυπνισμένων πολιτών μιας κοινωνίας, είναι πάντα σε επίπεδο λέξεων, ποια από τις δύο πλευρές θα κατορθώσει να πείσει τη πλειοψηφία του λαού και να την πάρει με το μέρος της.

Εκεί είναι η μητέρα των μαχών.

Εκεί παίζεται όλο το παιχνίδι.

Αυτή τη μάχη πρέπει εμείς οι αφυπνισμένοι πολίτες να κερδίσουμε έαν θέλουμε να απαλλαχτούμε από τη τυραννία, τον δεσποτισμό και την εξουσία του εχθρού του ανθρώπου, το συύστηματος των διεθνή τραπεζιτών.

Αυτός είναι ο δρόμος προς τη νίκη.

Αυτό το σύστημα στη διαστρώματωση της ιεραρχίας του εκφράζει το βαθμό εξυπηρέτησης του ατομικού συμφέροντος ενάντια στο κοινωνικό συμφέρον, του Εγώ ενάντια στο Εμείς.

Αυτή είναι η άπληστη στάση και η αηθής συμπεριφορά μιας ελάχιστης μειοψηφίας ανθρώπων, που επιθυμούν την ανάπτυξη τους εύκολα, γρήγορα και χωρίς κόπο και στηρίζουν την ευημερία τους στη ζημιά των άλλων.

Εμείς προτάσουμε την αρμονία του Εγώ μέσα από το καλό του Εμείς. την εξυπηρέτηση του ατομικού συμφέροντος μέσα από την εργασία και τη δραστηριότητα του ατόμου στο πλαίσιο ωφέλειας του συνόλου, του κοινωνικού συμφέροντος.

Στη πρώτη περίπτωση οι ελάχιστοι ευημερούν, χωρίς να παράγουν έργο.

Η συντριπτική πλειοψηφία είναι σκλάβος σε αυτούς.

Στη δεύτερη περίπτωση ο κάθε άνθρωπος νοιώθει ελεύθερος και ανεξάρτητος, το σύνολο ευημερεί και οι πάντες νοιώθουν πληρότητα, αρμονία και ευτυχία.

Αυτοί κοιμίζουν το Λαό με τα ψέματα που του αραδιάζουν.

Εμείς πρέπει να αφυπνίσουμε το Λαό, δηλαδή να καταργήσουμε τη Λήθη Του, μέσω της αλήθειας.

Στηρίζουν τα ψέματα τους σε καμουφλαρισμένες ειδήσεις και ανυποστάτες πληροφορίες.

Εμείς πρέπει να στηριχθούμε σε πραγματικά γεγονότα και σε τεκμηριωμένη ανάλυση των γεγονότων.

Ας δούμε δέκα παραδείγματα των λέξεων που χρησιμοποιούν.

1) Εκσυγχρονισμός του κράτους

Κυριολετική ερμηνεία: Προσαρμογή του κράτους στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής

Η πραγματική ερμηνεία της χρήσης της λέξης από το σύστημα: Διάλυση του Κράτους για να μην καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες του.

2) Παγκοσμιοποίηση

Κυριολετική ερμηνεία: Κατάργηση των εμποδίων ανάμεσα στις εθνικές οικονομίες των κρατών σε ότι αφορά κυρίως το εμπόριο και τη κίνηση κεφαλαίων

Η πραγματική ερμηνεία της χρήσης της λέξης από το σύστημα: Απόλυτος έλεγχος όλου του κόσμου από το κεφάλαιο και τις πολυεθνικές εταιρίες.

3) Δεσμεύομαι

Κυριολετική ερμηνεία: Περιορίζομαι από νομική ή ηθική υποχρέωση, υπόσχομαι ότι θα τηρήσω μια υποχρέωση

Η πραγματική ερμηνεία της χρήσης της λέξης από το σύστημα: Αναλαμβάνω την υποχρέωση να πράξω το αντίθετο.

4) Έκκληση

Κυριολετική ερμηνεία: Επίκληση, Παράκληση προς κάποιους για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό,

Η πραγματική ερμηνεία της χρήσης της λέξης από το σύστημα: Εντολή προς κάποιους η οποία εάν δεν εκτελεστεί θα επιβληθούν αυστηρές κυρώσεις

5) Ανάπτυξη

Κυριολετική ερμηνεία: Σταδιακή αύξηση και βελτίωση

Η πραγματική ερμηνεία της χρήσης της λέξης από το σύστημα: Στασιμότητα, σταδιακή χειρότερευση

6) Εξυγίανση του Κράτους

Κυριολετική ερμηνεία: Καταπολέμηση, εξαφάνιση των εστιών μόλυνσης, δηλαδή της διαφθοράς.

Η πραγματική ερμηνεία της χρήσης της λέξης από το σύστημα: Προώθηση και εξάπλωση της διαφθοράς

7) Επενδύσεις

Κυριολετική ερμηνεία: Διάθεση ενός χρηματικού ποσού για ανάπτυξη

Η πραγματική ερμηνεία της χρήσης της λέξης από το σύστημα: Οικονομική αποψίλωση των οικονομικά ασθενέστερων τάξεων, Εξαγορά κρατικής και ιδιωιτκής περιουσίας σε πολύ χαμηλές τιμές.

8) Αναγκαίο

Κυριολετική ερμηνεία: Κάτι που πρέπει να γίνει οπωσδήποτε και έχει θετικό αποτέλεσμα σε σχέση με το αίτιο που προκαλεί την αναγκαιότητα

Η πραγματική ερμηνεία της χρήσης της λέξης από το σύστημα: Κάτι που πρέπει να γίνει για να υπάρχει αρνητικό αποτέλεσμα σε σ΄χεση με το αίτιο που το προκαλεί.

9) Επανένωση

Κυριολετική ερμηνεία: Η ένωση δύο η περισσότερων μερών σε ένα.

Η πραγματική ερμηνεία της χρήσης της λέξης από το σύστημα: Διχοτόμηση, σπάσιμο σε πολλά κομμάτια

10) Διάλυση της χώρας

Κυριολετική ερμηνεία: Αποδιοργάνωση, καταστροφή

Η πραγματική ερμηνεία της χρήσης της λέξης από το σύστημα: Ανάκαμψη, σωτηρία

Για να μπορείς να ερμηνεύεις σωστά τα λεγόμενα των αξιωματούχων του συστήματος που βρίσκονται στο περιβάλλον σου και προβάλλονται μέσα από τα Μ.Μ.Ε. έχε στο νού σου μια γενική αρχή.

Όταν εκφράζουν κάτι, που δηλώνουν, ότι είναι για το καλό σου ή σε σχέση με το κοινωνικό σύνολο, οι λέξεις που χρησιμοποιούν έχουν πάντα αντίθετα αποτελέσματα από την κυριολεκτική σημασία των λέξεων.

Όταν εκφράζουν κάτι σε σχέση με τη τήρηση των εντολών των διεθνή τραπεζιτών, τα λεγόμενα τους έχουν πάντα κυριολεκτική σημασία

Ο τρόπος που μπορείς να διακρίνεις ποιοι είναι οι αξιωματούχοι και οι υπηρέτες του συστήματος είναι ο εξής.

Είναι όσοι συμφωνούν, ανακυκλώνουν και εκφράζουν την απόψη του συστήματος και εναντιώνονται λυσσαλέα και αναίτια και προσπαθούν να μπλοκάρουν, να σταματήσουν και να απαξιώσουν την απόπειρα αποκάλυψης της αλήθειας.

Τώρα αδερφέ συνέλληνα γνωρίζεις το λεξικό της γλώσσας του συστήματος των διεθνή τραπεζιτών και ποιοι την ομιλούν.



Η Κύπρος έχει χαθεί!!! - Αναφορά CreteTV

WAKEUPCyprus
#cyprus


Αξίζει τον κόπο να διαθέσετε πέντε λεπτά να δείτε το βίντεο.


Συνέντευξη με τον δημοσιογράφο Γιώργο Σαχίνι

https://www.youtube.com/watch?v=uNo_MpBGRig

Να ένας άνθρωπος, που μας κάνει περήφανους ως Κύπριους! Εννοείτε ότι δεν ζει στην Κύπρο!

WAKEUPCyprus
#cyprus
Τα Κυπριακά Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης, μας πλασάρουν, βεβαίως βεβαίως, άλλα πρότυπα.

Ο Χριστόφορος Τουμάζου κατάφερε μέσω μιας επαναστατικής συσκευής να αποκωδικοποιήσει σε λιγότερο από μισή ώρα το γενετικό υλικό ενός ανθρώπου.

Πρόκειται για ένα καινοτόμο τεστ που αλλάζει τελείως τα δεδομένα στην ιατρική καθώς χάριν στη συγκεκριμένη ανακάλυψη δεν θα χρειάζονται πλέον οι χρονοβόρες εργαστηριακές αναλύσεις.

Ο 53χρονος Ελληνοκύπριος ερευνητής πήρε το πρώτο βραβείο, «European Inventor Award 2014» στο Βερολίνο από το Ευρωπαϊκό Γραφείο Ευρεσιτεχνιών και είναι επισήμως ο κορυφαίος εφευρέτης για το έτος 2014.

Ο Χριστόφορος Τουμάζου είναι καθηγητής μηχανικής του Imperial College του Λονδίνου και επικεφαλής επιστήμων στο Ινστιτούτο Βιοϊατρικής Μηχανικής που είναι και δημιούργημα του ιδίου.

Η ταχύτατη αυτή εξέταση θα επιτυγχάνεται με τη βοήθεια που θα παρέχει ένα «τσιπάκι» το οποίο μπορεί να ενσωματωθεί και σε USB μεταφέροντας έτσι τα γενετικά ευρήματα στον υπολογιστή.

Μέσω της συγκεκριμένης συσκευής θα μπορούν πλέον οι γιατροί να δουν τις γενετικές προδιαθέσεις που μπορεί έχει ένας οργανισμός.

Ο Χριστόφορος Τουμάζου έχει αποκτήσει ευρεσιτεχνίες για πάνω από 50 συσκευές ιατρικών διαγνώσεων σύμφωνα την Guardian. O Ελληνοκύπριος βραβευμένος πλέον επιστήμονας έχει σπουδάσει στην Οξφόρδη και έκανε την μετα-διδακτορική του έρευνα στο Imperial.

Σήμερα είναι διευθυντής του Τμήματος Εμβιομηχανικής και είναι μέλος της Βασιλικής Εταιρίας Επιστημών, της Βασιλικής Ακαδημίας Μηχανικής της Βρετανίας, καθώς και της Ακαδημίας Ιατρικών Επιστημών.


Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

WAKEUPCyprus ‪#‎Cyprus‬ ντοκιμαντέρ - Τρόφιμα Α.Ε.- Τί τρώμε και πώς παράγεται;

-Επίκαιρο το θέμα. Στηρίξτε την προσπάθεια εναντίων των μετταλλαγμένων-καρκίνου. Ενημερωθείται, ενημερώστε τα παιδιά σας και τους γύρω σας!-

http://www.youtube.com/watch?v=bWIUVWkFJL0