Τοποθέτηση του WAKEUPCyprus στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -Quotes

...life is 10% what happens to you and 90% how you react to it!...

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ: «Όσα συμβαίνουν στο Ιράκ, είναι το προοίμιο εκείνων που οι Ευρωπαίοι θα πάθουν στο εγγύς μέλλον»!

WAKEUPCyprus #Cyprus

Τον κώδωνα του κινδύνου για την επέλαση των ισλαμιστών κρούει ο επίσκοπος της Χαλδαϊκής Εκκλησίας στη Μοσούλη, Amel Shimoun Nona, ο οποίος πλέον ζει εξόριστος στο Ιρακινό Κουρδιστάν.

Ο Επίσκοπος εξήγησε ότι η επισκοπή του τώρα διοικείται από τους φανατικούς μουσουλμάνους, τονίζοντας ότι «οι φιλελεύθερες και δημοκρατικές αρχές δεν αξίζουν τίποτα για αυτούς» και ότι «δεν είναι όλοι ίσοι για το Ισλάμ», ενώ προειδοποίησε ότι αν οι Δυτικοί «δεν τα αντιληφθούν αυτά αρκετά σύντομα, θα γίνουν τα θύματα του εχθρού που καλωσορίζουν στις χώρες τους».

Έχασα την επισκοπή μου. Όλα καταλήφθηκαν από ισλαμιστές ριζοσπάστες που θέλουν είτε να μας εξισλαμίσουν, είτε να μας σκοτώσουν. Ωστόσο, το ποίμνιό μου είναι ακόμα ζωντανό…Σας παρακαλώ, προσπαθήστε να με καταλάβετε. Οι φιλελεύθερες και δημοκρατικές αρχές δεν αξίζουν τίποτα για τους τζιχαντιστές. Θα πρέπει να αντιληφθείτε την πραγματικότητα μας στη Μέση Ανατολή, επειδή οι χώρες σας καλωσορίζουν έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό Μουσουλμάνων», ανέφερε ο Επίσκοπος Nona, σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera.

«Βρίσκεστε εξίσου σε κίνδυνο», πρόσθεσε. «Θα πρέπει να λάβετε ισχυρές και θαρραλέες αποφάσεις, ακόμα και αν έρχονται σε αντίθεση με τις αρχές σας».

«Θεωρείτε ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια: Το Ισλάμ δεν λέει ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι», δήλωσε ο Επίσκοπος Nona. «Οι αξίες σας δεν είναι αξίες τους. Αν δεν το καταλάβετε αυτό αρκετά σύντομα, θα γίνετε τα θύματα του εχθρού που έχετε καλωσορίσει στο σπίτι σας».
http://inspirationbeautyblog.wordpress.com/2014/08/30/δηλωση-σοκ-όσα-συμβαίνουν-στο-ιράκ-εί/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου