Τοποθέτηση του WAKEUPCyprus στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -Quotes

...life is 10% what happens to you and 90% how you react to it!...

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Πνευματική τρομοκρατία


Η πνευματική τρομοκρατία που επιχειρείτε στην Κύπρο λόγω μνημονίου έχει πολύ συγκεκριμένους στόχους και σκοπούς. Καταρχήν πρέπει όλοι να είμαστε έτοιμοι να κατανοήσουμε πως προωθείτε αυτή η τρομοκρατία, εργολαβικά και επικοινωνικα, εις βάρος του ανυποψίαστου Κύπριου πολίτη.

Η επίσκεψη του 'κατοχικού' ηγέτη στην Κύπρο είχε πολύ συγκεκριμένο σκοπό και αυτός ΔΕΝ ήταν το μνημόσυνο του αείμνειστου Τάσου Παπαδόπουλου. Διαβάζοντας κάποιος τις δηλώσεις αλλά και την συνέντευξη του 'κατοχικού ηγέτη' εύκολα μπορεί να αντιληφθεί γιατί αυτές έγιναν και τι σκοπό είχε η επίσκεψη του στην Κύπρο. Το μόνο που χρειάζετε είναι η κατανόηση πολιτικών και διπλοματικών δηλώσεων.

Εξηγούμεθα - Σε όλες τις δηλώσεις αλλά και συνέντευξη του, ο κ. Σαμαράς είχε σαν στόχο την ανύψωση του ηθικού στην Κυπρο, τις μέρες εκείνες που ολόκληρος ο Κυπριακός λαός είχε αρχίσει να ανησυχεί σοβαρά για το μνημόνιο αλλά και να αντιδρά. Τον ίδιο ακριβώς στόχο είχαν οι δηλώσεις του επιτρόπου 'Ολι Ρεν 2-3 μέρες προηγουμένος όταν είπε 'Η Κύπρος δεν έχει πρόβλημα να εκπληρώνει τις βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις της'. Αυτό παρουσιάστηκε σε όλα τα ΜΜΕ στην Κύπρο! Σημειώστε ότι μερικές μέρες μετά, η Κυπριακή Δημοκρατία δανειζόταν από ΑΗΚ και CYTA έτσι ώστε να μην κάνει στάση πληρωμών!

Οι δηλώσεις Σαμαρά, αν κάποιος τις διαβάσει προκαλούν ένα πατριωτικό αίσθημα ευφορίας. Αναφέρετε συνεχώς στον Τάσσο Παπαδόπουλο σαν ηγέτη σύμβολο του Ελληνισμού αλλά και σαν παράδειγμα προς μίμιση αλλά και εθνικό ηγέτη. Αν κάποιος κατανοεί πως ερμηνεύονται στην διπλωματία και την πολιτική τα λεγόμενα των πολιτκών, και ιδιαίτερα στην διεθνή διπλωματία είναι πολύ εύκολο να καταλάβουμε τι δουλειά είχε στην Κύπρο ο συγκεκριμένος κύριος. Η ουσία των δηλώσεων Σαμαρά είναι η εξής:

Δηλώσεις Σαμαρά:
''...Δεν θα ασχοληθώ με τις λεπτομέρειες από το μεγάλο εθνικό θέμα που σημάδεψε την Προεδρική του θητεία, το Σχέδιο Ανάν (αναφέρετε στον Τάσσο Παπαδόπουλο). Άλλωστε, στην Πολιτική υπάρχουν πάντα σκοπιμότητες και συσχετισμοί, υπάρχουν φιλοδοξίες και περιορισμοί, υπάρχουν αυτά που θέλουμε να κάνουμε κι αυτά που μπορούμε να κάνουμε, αυτά που επιθυμεί ο κόσμος κι εκείνα που αντέχει η χώρα."

Δηλαδή ο κύριος Σαμαράς ήρθε στην Κύπρο για να παραστεί στο μνημόσυνο του Τάσσου και μας είπε τα εξής:
Οτι διαφωνεί με τον Τάσσο και την μεπτουσία της πολιτικής του
Ότι δεν πρέπει να επιδιώξουμε αυτό που εμείς σαν Κύπριοι θέλουμε να κάνουμε αλλά αυτό που θέλουν οι ξένοι και ουσιαστικά έδωσε το σύνθημα για υποταγή

Μας είπε επίσης ότι η Κύπρος θα βγει γρήγορα από την κρίση και ότι είναι διαφορετική οικονομία από την ελληνική.

Αυτό έγινε εσκεμμένα, είναι ψέμα, και καταδεικνύει το μέγεθος της εσκεμμένης παραπληροφόρησης. Όχι μόνο οι Οικονομίες, αλλά και τα Συντάγματα και οι Νομοί όλων των άλλων χώρων είναι διαφορετικά. ΣΗΜΑΣΙΑ έχει το περιεχόμενο του μνημονίου που υπέγραψαν και τι αποτελέσματα/συνέπειες επιφέρει στην κάθε οικονομία και κοινωνία και όχι η οικονομία, αυτή καθ' αυτή. Καμιά απολύτως σημασία δεν έχει η διαφορετικότητα των χώρων και των οικονομιών τους. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι είμαστε συναρτημένοι με την Ελληνική οικονομία αλλά και στα μελλοντικά κουρέματα του ελληνικού χρέους. Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που καταλήξαμε εδώ!

Θα ήταν αφέλεια να πούμε ότι ο Σαμαράς δεν γνωρίζει τα αυτονόητα και άρα συμπεραίνουμε ότι...όπως το 1974 έτσι και σήμερα η κατοχικοί ηγέτες της Ελλάδας προσπαθούν σαν Δούριοι Ίπποι να βοηθήσουν τον ενδεχόμενο κατακτητή, δηλαδή την τρόικα και τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω της.

ΜΕΛΕΤΗΣΑΜΕ τον ρόλο σας το 1974 κ. Σαμαρά και τον κατανοούμε και σήμερα. Δεν τρώμε κουτόχορτο όπως νομίζετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου