Τοποθέτηση του WAKEUPCyprus στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -Quotes

...life is 10% what happens to you and 90% how you react to it!...

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

#fertepisotaklemmena

Τώρα που τέλειωσαν οι εκλογές, τα ΜΜΕ μπορούν να επανέλθουν στα "σκάνδαλα που ταλανίζουν στον τόπο". Τώρα και μέχρι το 2016 (στις επόμενες εκλογές) τα ΜΜΕ θα μπορούν να θάβουν τους πολιτικούς, να αναδεικνύουν τη βρωμιά του κατεστημένου, το μέγεθος της διαπλοκής, την απουσία της δικαιοσύνης - τσακκίζοντας έτσι το ηθικό των Κυπρίων, και ό,τι αυτό συνεπάγεται.

ΑΛΛΑ αυτό δεν μειώνει καθόλου την μέτα-ΕΙΔΗΣΗ μέσα στην παρακάτω είδηση. Για πρώτη φορά, κάποιος αξιωματούχος της Κυπριακής Δημοκρατίας τολμά να πει δημόσια το αυτονόητο:

"ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ" !!

Κύριε Οδυσσέα Μιχαηλίδη ΜΠΡΑΒΟ! Είμαστε σίγουροι ότι αυτή την θέση την επικροτεί η πλειοψηφία του κυπριακού λαού. (αν δηλαδή μιλήσουν και δεν προτιμήσουν την σιωπή).

"ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ.
Μάλιστα, ο γενικός ελεγκτής της Δημοκρατίας κάνει και ένα παραπάνω βήμα, το οποίο χαρακτηρίζεται σαν πρωτοποριακό για τα νομικά – οικονομικά δεδομένα του τόπου: Εισηγείται, απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση και τον γενικό εισαγγελέα της Δημοκρατίας, να μελετήσουν το ενδεχόμενο όχι μόνο να ασκηθούν ποινικές ή και αστικές διώξεις εναντίον των μελών του τέως διοικητικού συμβουλίου της Cyta, αλλά και να διεκδικηθούν από αυτούς αποζημιώσεις για τις ζημιές που υπέστη η Cyta. Δηλαδή, με απλά λόγια, να κληθούν να καταβάλουν από τα περιουσιακά τους στοιχεία τις ζημιές που, ως εκ των αποφάσεών τους, υπέστη η Αρχή. "



#fertepisotaklemmena

 
http://tinyurl.com/nt3wbxg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου