Τοποθέτηση του WAKEUPCyprus στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -Quotes

...life is 10% what happens to you and 90% how you react to it!...

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ: Πώς το απαρτχάιντ πάει να μεταφερθεί στην Κύπρο.

-Ποιός είναι άραγε ο κ. Ρόελφ Μέγιερ;-

".. Η επιτυχία που καταλογίζεται στον κ. Ρόελφ Μέγιερ είναι ότι διατήρησε την οξύτητα των κοινωνικών αντιθέσεων, την τρομακτική πόλωση πλούτου-φτώχειας που διέκρινε το καθεστώς απαρτχάιντ και μετά απ’ αυτό. Το μόνο που άλλαξε για την συντριπτική πλειοψηφία κυρίως του μαύρου πληθυσμού, είναι το γεγονός ότι η κατάστασή της εν πολλοίς χειροτέρεψε, ενώ η ολιγαρχία που έκανε κουμάντο πριν κάνει κουμάντο και σήμερα. Μόνο που τώρα δεν είναι μόνο λευκοί.

Ας κοιτάξει ο Κύπριος τι σημαίνει Νότιος Αφρική σήμερα κι ας σκεφτεί σοβαρά τι πάνε να συμφωνήσουν πίσω από την πλάτη του οι δυο εντεταλμένες πλευρές υπό την υψηλή κυριότητα των ΗΠΑ. Όσοι έχουν την οικονομική άνεση στη Νότια Αφρική ζουν πίσω από πανύψηλους φράκτες μέσα σε περιοχές υψηλής προστασίας. Κυκλοφορούν με φρουρούς και οπλισμένοι για να αντιμετωπίσουν τον ωκεανό απίστευτης μιζέριας που τροφοδοτεί την εγκληματικότητα σε απίστευτη κλίμακα. Αυτό θέλει ο Κύπριος για το νησί του;

Ο απλός κόσμος της Κύπρου δεν έχει καταλάβει ακόμη ότι τον έχουν ήδη ξεπουλήσει. Ότι στα χαρτιά έχει χάσει ήδη την πατρίδα του. .."
Read more:

http://dimitriskazakis.blogspot.com/2014/04/blog-post_12.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου