Τοποθέτηση του WAKEUPCyprus στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -Quotes

...life is 10% what happens to you and 90% how you react to it!...

Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014

"Ποιους να ψηφίσω στις ευρωεκλογές;"

Αυτό είναι μια ερώτηση που οι αναποφάσιστοι/απογοητευμένοι πολίτες κάνουν συχνά!
Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν μπορεί να δώσει τη σωστή απάντηση, αφού ο καθένας σκέφτεται διαφορετικά.

Αγαπητοί αναποφάσιστοι και απογοητευμένοι συμπολίτες, που μέχρι τώρα σκέφτεστε να απέχετε από τις εκλογές του Μαΐου.
Ξέρω ότι όλοι σας φαίνονται το ίδιο χάλια και άθλιοι, έτσι προτιμάτε να μην τους νομιμοποιήσετε με την ψήφο σας. Αυτή η στάση δεν θα προκαλούσε προβλήματα, εάν η πλειοψηφία αυτών που πάνε στις κάλπες δεν είχαν ως μόνο κριτήριο τον... κομματικό πατριωτισμό.

Προεκλογικά ακούγονται πολλά, και πολύ ωραία λόγια. Ποιος άλλωστε μπορεί να ξεχάσει τη "δίκαιη κοινωνία" και τον "ηγέτη της κρίσης" ; Δεν θα σε συμβούλευα να αρκεστείς στις πομπώδης προεκλογικές ομιλίες και υποσχέσεις!

Σε συμβουλεύω όμως να εμπιστευτείς το ένστικτό σου για αρχή.
Υπέθεσε ότι κάθε κόμμα είναι ένα νηπιαγωγείο, ο αρχηγός του κόμματος είναι ο διευθυντής και τα υπόλοιπα μέλη (και υποψήφιοι) δουλεύουν εκεί ως υπάλληλοι.
Εσύ τώρα, πρέπει να αποφασίσεις σε ποιο νηπιαγωγείο θα στείλεις το μωρό σου, με τον όρο ότι άπαξ και πάρεις το μωρό σου στο νηπιαγωγείο το πρωί, για να επικοινωνήσεις μαζί του ΠΡΙΝ το απόγευμα που θα το παραλάβεις, θα πρέπει να έχεις χαρτί από τον γενικό εισαγγελέα! (το να πάεις στο νηπιαγωγείο και να φωνάζεις πίσω από το κάγκελο δεν θα βοηθήσει!).

Λένε ότι τα παιδιά είναι το μέλλον της χώρας... έτσι κι εγώ σε ρωτώ ... σε ποιον από όλους αυτούς που καλώς ή κακώς αυτοί είναι, θα προτιμούσες να αφήσεις το παιδί σου για μέρα;

Αν καταφέρεις να απαντήσεις αυτό το ερώτημα, ίσως να γίνει πιο καθαρό στα μάτια σου σε ποιον θα έδινες την εξουσία να διαχειρίζεται το μέλλον σου και να αποφασίζει για σένα. Μην ξεχνάς ότι ο "κανένας" δεν είναι επιλογή από τη στιγμή που είσαι πολίτης αυτής της χώρας, και ΠΑΝΤΑ θα έχεις πρόεδρο, βουλή κτλ. ανεξαρτήτως εάν μίλησες ή όχι την ώρα που ρωτήθηκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου