Τοποθέτηση του WAKEUPCyprus στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -Quotes

...life is 10% what happens to you and 90% how you react to it!...

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Διαβάστε τι θέλουν να κρύψουν ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και δεν δημοσιοποιούν τα ονόματα!!!

#Wakeupcyprus #Cyprus

ΕΡΕΥΝΑ - ΤΙΣ 15/3/2013 ΥΠΗΡΧΑΝ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ – ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

Δημοσιεύουμε την προ ενός χρόνου εσωτερική αλληλογραφία μελών του WAKEUPCyprus για το που πήγαν τα λεφτά ενώ οι τράπεζες ήταν κλειστές (από τις 15.4.2013).
τα συμπεράσματα δικά σας...
"Χχχχχ όπως μιλήσαμε στο τηλέφωνο...
έβαλα κάτω τα στοιχεία και πρέπει να κάμουμεν άμεσα 'brainstorming night'. Οι πληροφορίες είνια σίγουρες...Μπορείς αύριο ή Τετάρτη νύχτα?. Μιλούμεν για τεράστια προδοσία όπως ακριβώς αναμέναμε. τα κωθώνια της βουλής μαθαίνουν πάνω μας, όσοι δεν ξέρουν.. Στην Ελλάδα με την προδοσία των CDS έφαγαν 28 δις σε 10 μέρες. Στην Κύπρο κυριολεκτικά ληστεία των μετρητών των τραπεζών!! Δεν υπάρχει περίπτωση, ούτε μια στο εκατομμύριο να μην γνώριζε ο Αναστασιάδης ότι κατέβηκαν οι ρώσοι και λήστεψαν τις τράπεζες. Ούτε καν πληροφορίες δεν χρειάζονται. Οι Ρώσοι απείλησαν-ενημέρωσαν αναστασιάδη-δημητριάδη και τους άνοιξαν διάπλατα τις τράπεζες! Θα τα ρίξουν στον Δημητριάδη που έχει ασυλίες...Θα έχει πλάκα αν στο μέλλον παρουσιαστούν στοιχεία και θα διαρρεύσουν πολλά σίγουρα αφού εμείς τα μαθαίνουμε. Η διαφορά με το 1974 είναι ότι σήμερα υπάρχει ίντερνετ και όλα καταγράφονται. Θα διαρρεύσουν πολλά για πολλούς στο μέλλον όταν θα είναι ασήμαντοι για την τρόικα...
Δεδομένα:
1) Στις 15/3 οι τράπεζες έκλεισαν και όταν άνοιξαν μερικές μέρες μετά υπήρχαν περιοριστικά μέτρα και άρα κανείς δεν μπορούσε να πάρει μεγάλα ποσά σε χαρτονομίσματα από τις 15/3 και εντεύθεν. 300 ευρώ μόνο
2) Στις 28/3, πέντε (5) δισεκατομμύρια σε χαρτονομίσματα έφθασαν στην Κύπρο σε κοντέινερ.
3) Οι τράπεζες δεν είχαν πρόβλημα ρευστού στις 15/3 ή 14/3 ή 13/3 κτλ. Αν είχαν πρόβλημα από έλλειψη χαρτονομισμάτων πριν κλείσουν, θα εισάγονταν από τότε τα χαρτονομίσματα και όχι στις 28/3. ΣΤΙΣ 15/3 ΥΠΗΡΧΑΝ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ.
4) Η καταθετική βάση των τραπεζών μας ήταν περίπου 68 δισεκατομμύρια
5) Τις μέρες του κουρέματος κατέφθασαν πολλοί Ρώσοι μεγιστάνες και 'μαφιόζοι' με ιδιωτικά αεροπλάνα. Σε 2-3 μέρες αποχώρησαν και τα ΜΜΕ δεν είπαν τίποτα. Τι ήρθαν να κάνουν; Μιλάμε για Ρώσους πολυεκατομμυριούχους και πλέον. Ήρθαν για κάποιο λόγο σίγουρα..
6) Το νέο ποσό που τάχατες χρειαζόμαστε είναι 23 δισ. Δηλαδή 5,5 δις περισσότερα (23-17,5=5,5)
7) Ο ΕΛΑ σκαρφάλωσε στα 12 μέσα σε μερικές μέρες. Όταν έκλεισαν οι τράπεζες ήταν 9. Αυτό σημαίνει 3 δισεκατομμύρια απόσυρση καταθέσεων ενώ οι τράπεζες ήταν κλειστές!
8) Ο Αβέρωφ προσπαθεί να παραπλανήσει τον λαό με την εξής δήλωση: “"Η απλουστευμένη προσέγγιση πως από 17,5 δις τώρα χρειαζόμαστε 23 δις δεν ανταποκρίνεται την πραγματικότητα. Δυστυχώς τα επιπρόσθετα 5,5 δις ευρώ είναι ήδη υπολογισμένα στο πρόγραμμα που έχει συμφωνηθεί και δυστυχώς ήδη οι καταθέτες, αλλά και οι Κύπριοι πολίτες ζουν τις επιπτώσεις αυτών των σκληρότατων μέτρων που έχουν επιβληθεί. Άρα με το να μιλά το έγγραφο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ότι δυνητικά θέλουμε μέχρι και €13 δις από ίδιους πόρους δεν προϋποθέτει εξεύρεση επιπρόσθετων πόρων και επιπρόσθετων μέτρων"
( http://offsite.com.cy/ta-e13-dis-apo-idious-porous-den-proipothetoun-prostheta-metra/ )

Τι ακριβώς λέει όμως ο κ. Νεοφύτου που ίσως θεωρεί ότι εμείς είμαστε βλάκες και αυτός έξυπνος και εξηγούμαι. Παρακολουθήστε πως το ψέμα γίνεται επιστήμη.
Το ποσό που τάχατες χρειαζόμαστε είναι πλέον 23 δισεκατομμύρια και όχι 17,5, όπως μέχρι σήμερα ξέραμε. Έχει αυξηθεί κατά μυστήριο τρόπο κατά 5,5 δισ το συνολικό ποσό. Επίσης ο ELA σκαρφάλωσε ΕΝΩ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΕΣ από τα 9 στα 12 δις (3 δις απόσυρση καταθέσεων ενώ οι τράπεζες ήταν κλειστές)!
Ο κ. Νεοφύτου λέει ότι:
“...δεν προϋποθέτει εξεύρεση επιπρόσθετων πόρων και επιπρόσθετων μέτρων”
ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο κ. Νεοφύτου ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. Τα επιπρόσθετα 5,5 δις έχουν ήδη υπολογιστεί αφού το συνολικό ποσό ανέβηκε στα 23 δισ.!!! ΤΑ ΚΟΥΡΕΥΕΙ ο κ. Νεοφύτου για να χρηματοδοτήσει τις αποσύρσεις μεγαλοκαταθετών Ρώσων ενώ οι τράπεζες ήταν κλειστές και την ίδια ώρα προσπαθεί με μια χειρουργική δήλωση να παραπλανήσει ότι τάχατες δεν θα επιβληθούν νέα μέτρα. Που θα τα βρούμε δηλαδή; Αφού χρειαζόμαστε ακόμη 3 για τον ELA και σύνολο 5,5 παραπάνω απ' 'ότι πριν!
Υπενθυμίζουμε ότι στις 28 Μαρτίου εισήχθηκαν στην Κύπρο 5 δισ σε χαρτονομίσματα!!!!
Ερώτηση προς τον κ. Νεοφύτου: ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ κ. ΝΕΟΦΥΤΟΥ ενώ οι τράπεζες ήταν κλειστές; Πώς εξαφανίστηκαν όλα τα μετρητά;
Γιατί χρειάστηκε στις 28 Μαρτίου κάποια δισεκατομμύρια να έρθουν με κοντέινερ στην Κύπρο; Πώς εξαφανίστηκαν όλα τα μετρητά; Όσα και να έβγαλε κάποιος έξω με την βαλίτσα του οι τράπεζες έκλεισαν στις 15 Μαρτίου και είχαν ρευστό. Μήπως οι Ρώσοι μεγιστάνες που κατέφθασαν με τα ιδιωτικά αεροπλάνα και εξαφανίστηκαν με απόλυτη σιωπή μετά από μερικές μέρες....απείλησαν τους τραπεζικούς και δικηγόρους και λήστεψαν στην κυριολεξία τις τράπεζες φυγαδεύοντας κάποια δις με τα αεροπλάνα;
Πώς αλλιώς εξαφανίστηκαν όλα τα μετρητά ενώ οι τράπεζες ήταν κλειστές; Έτσι ή ηλεκτρονικά. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος...
Η μυστικοπάθεια της κυβέρνησης για το ποσοστό (%) του κουρέματος και τεχνητή σύγχυση, μεταξύ άλλων, καταδεικνύει ότι κάτι συμβαίνει και κάτι κρύβουν. Το κούρεμα θα έπρεπε να ήταν ξεκάθαρη υπόθεση. Υπάρχουν αριθμοί και με απλούς υπολογισμούς θα έπρεπε να βγαίνουν οι αριθμοί.
Εν τω μεταξύ η καταθετική βάση του τραπεζικού μας συστήματος ήταν τεράστια.
Θέλουμε άμεσα τους ακριβείς αριθμούς για τις καταθέσεις από τις αρχές Μαρτίου και μέχρι τις 28 που ήρθαν τα κοντέινερ (καθημερινά);

1 σχόλιο: