Τοποθέτηση του WAKEUPCyprus στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -Quotes

...life is 10% what happens to you and 90% how you react to it!...

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

'Οσοι δε σέβονται τον κόσμο και την προσπάθειά του, να τους φοβούνται!

WAKEUPCyprus #Cyprus

"Τη δημιουργία εξειδικευμένης τράπεζας στήριξης και ανάπτυξης μικρών επιχειρήσεων ανακοίνωσε ο νεοσύστατος συνασπισμός μικρών επιχειρήσεων αυτοεργοδοτούμενων. Στόχος, όπως λέγει η ηγεσία του Συνασπισμού, η ανατροπή του κατεστημένου που εδώ και περίπου δυο χρόνια υποχρεώνει σε κλείσιμο 25 επιχειρήσεις ημερησίως.

Μακριά από κομματικούς χρωματισμούς, με μόνο στόχο την ουσιαστική και πρακτική στήριξη των μικρομεσαίων και δει οικογενειακών επιχειρήσεων, αλλά και των αυτοεργοδοτούμενων, συστάθηκε ο ΣΥ.Μ.Ε.Α. ως η συνδικαλιστική οικογένεια που θέλει να προστατέψει τα παιδιά της από την καταστροφή.

Στο πλευρό του Συνασπισμού Μικρών επιχειρήσεων - αυτο εργοδοτούμενων, τόσο ο Σύνδεσμος Δανειοληπτών όσο και η ALPHA Ασφαλιστική.

Εκφράζοντας το παράπονο πως από ραχοκοκαλιά της κυπριακής οικονομίας, μικρομεσαίοι και αυτοεργοδοτούμενοι κατάντησαν το κλωτσοσκούφι του τραπεζικού συστήματος, ο πρόεδρος του ΣΥ.Μ.Ε.Α. Γιώργος Αλαμπρίτης, ανακοίνωσε τη δημιουργία νέας τράπεζας.

Ο πόλεμος από το κατεστημένο έχει ήδη ξεκινήσει κατήγγηλε ο κ.Αλαμπρίτης, ωστόσο με τον πιο εμφαντικό τρόπο τόνισε πως όσοι δε σέβονται τον κόσμο και την προσπάθειά του, να τους φοβούνται!"
- See more at: http://www.sigmalive.com/news/local/137370#sthash.lQKM91SX.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου