Τοποθέτηση του WAKEUPCyprus στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -Quotes

...life is 10% what happens to you and 90% how you react to it!...

Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014

17.3.2013 - Απόσπασμα από το Διάγγελμα του ΠΤΔ Νίκου Αναστασιάδη:

WAKEUPCyprus #Cyprus

Ο ΠΤΔ Νίκος Αναστασιάδης στο διάγγελμα του στις 17.3.2013 ανέφερε λεπτομερώς τις συνέπειες της ‘άτακτης’ χρεοκοπίας ως το βασικό επιχείρημα που επιβάλλει την μνημονιακή κατεύθυνση, αποδοχή κουρέματος και της μνημονιακής σύμβασης. Οι συνέπειες της χρεοκοπίας που θέλαμε να αποφύγουμε, σύμφωνα με τον πρόεδρο Αναστασιάδη, είναι αριθμημένες (1-6) και μπορείτε να τις δείτε και στο πιο κάτω βίντεο που θα βρείτε στο διαδίκτυο:

(Βίντεο): Wakeup Cyprus - Διάγγελμα Νίκου Αναστασιάδη Συνέπειες Άτακτης Χρεοκοπίας 17/03/2013 - www.youtube.com/watch?v=YsXBoE7eeOU&feature=c4-overview&list=UUfyTMXjJze_Nijwbqu6P9aw
1. Για να μην τερματιστεί η λειτουργία της Λαϊκής Τράπεζας.
2. Για να μην υπάρξουν περιοριστικά μέτρα και πρόσβαση στις καταθέσεις.
3. Για να μην υπάρξουν ζημιές-απομείωση-κούρεμα καταθέσεων.
4. Για να μην κινδυνεύσουν-κλείσουν-χρεοκοπήσουν χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις. 5. Για να μην απολυθούν χιλιάδες τραπεζικοί υπάλληλοι.
6. Για να μην βγούμε από το Ευρώ και την Ευρωζώνη.
Όλα τα πιο πάνω έχουν συμβεί την επόμενη μέρα του κουρέματος και θα εκβαθύνουν πολύ περισσότερο. Συγκεκριμένα:
1. Τερματίστηκε άμεσα η λειτουργία της Λαϊκής Τράπεζας.
2. Η Τράπεζα Κύπρου δεν είναι και δεν ήταν βιώσιμη από την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ του ‘σωσίματος’
3. Επιβλήθηκαν περιοριστικά μέτρα και δεν υπάρχει (ούτε θα υπάρξει) απρόσκοπτη πρόσβαση στις καταθέσεις. Οι κουταμάρες που ακούσαμε από τον ΥΠΟΙΚ και τους τάχατες ‘ειδικούς ́ για άρση των περιορισμών μόνο γέλιο προ- κάλεσαν, όταν έγιναν αυτές οι δηλώσεις.
4. Επιβλήθηκε ζημιά-απομείωση-κούρεμα καταθέσεων.
5. Μέχρι σήμερα έκλεισαν-χρεοκόπησαν χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
6. Σύντομα θα απολυθούν χιλιάδες τραπεζικοί υπάλληλοι και άλλοι.
7. Καταστράφηκε το Κυπριακό οικονομικό μοντέλο, όπως ήταν και ο ξεκάθαρος στόχος αυτών που επέβαλαν το κούρεμα.
8. Η Κύπρος βρίσκετα ισήμερα εκτός Ευρώ και Ευρωζώνης-η Κύπρος είναι σήμερα ουσιαστικά εκτός της ζώνης του Ευρώ, όπως έχει επεξηγήσει ξεκάθαρα και ο Πρόεδρος στην συνέντευξη του σε Γερμανική εφημερίδα (κούρεμα & περιοριστικά Μέτρα = διολίσθηση του ‘Κυπριακού Ευρώ’).

Δήλωση Ν. Αναστασιάδη: «Στην πραγματικότητα είμαστε ήδη εκτός της ευρωζώνης», είπε σχολιάζοντας τους περιορι- σμούς στην κίνηση κεφαλαίων, οι οποίοι έχουν ως αποτέλεσμα το ευρώ της Κύπρου να μην έχει τις ίδιες ιδιότητες με το ευρώ των υπόλοιπων χωρών της ευρωζώνης.

«..Είμαστε ήδη εκτός Ευρωζώνης» - www.24news.com.cy/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=16287

Οι κυβερνώντες έχουν χρεοκοπήσει την χώρα, είμαστε ουσιαστικά εκτός ευρωζώνης, και με την βοήθεια των ΜΜΕ έπει- σαν όλη την Κύπρο ότι αποφύγαμε την χρεοκοπία και την διολίσθηση νομίσματος! Η μόνη ουσιαστική διαφορά από την επιστροφή σε ένα εθνικό νόμισμα είναι ότι... ΔΕΝ έχουμε κανένα έλεγχο για το ‘Κυπριακό Ευρώ’ έτσι ώστε να καθορίζουμε τοπικά την νομισματική πολιτική, όπως θα είχαμε αν επιστρέφαμε στην λίρα. Είμαστε αλυσοδεμένοι στο κατοχικό Ευρώ!

ομάδα WAKEUPCyprus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου