Τοποθέτηση του WAKEUPCyprus στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -Quotes

...life is 10% what happens to you and 90% how you react to it!...

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΈΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ:

Με την υπογραφή του μνημονίου η χώρα μας έχει επί της ουσίας χρεοκοπήσει και επίσημα η πτώχευση θα κηρυχθεί μόλις ξεπουληθεί η δημόσια και ιδιωτική περιουσίας της και γενικότερα όλες οι πλουτοπαραγωγικές πηγές της.

Όσα Μνημόνια κι αν ψηφιστούν, όσα δάνεια κι αν πάρει η χώρα, δεν πρόκειται να γλυτώσει τη χρεοκοπία, εφ’ όσον παραμένει στο ευρώ. Όχι μόνο δεν πρόκειται να γλυτώσει την χρεοκοπία αλλά θα βρίσκεται και υπό κατοχή επί αόριστο.

Η μόνη λύση εξόδου από την κρίση είναι να απεγκλωβιστούμε και να μην επιτρέψουμε υπογραφή δεύτερου μνημονίου, παράλληλα με την ανάταξη της οικονομίας μέσω της επιστροφής στο εθνικό νόμισμα της χώρας μας. Να γίνει ομαλά η μετάβαση στο εθνικό μας νόμισμα, ώστε οι πολίτες να προσαρμοσθούν με τις λιγότερες δυνατές επιπτώσεις στις νέες συνθήκες και να σταματήσουν την καταστροφολογία περί επιστροφής στη Λίρα, «δεν υπάρχει χώρα που να επέστρεψε στο νόμισμά της και να έχει καταστραφεί».

Η Κύπρος δεν πρέπει να μπει σε «καθεστώς δουλοπαροικίας χρέους», με το οποίο μάλιστα τιμωρείται για το ΌΧΙ στο σχέδιο Αναν. Γι αυτό απαιτείται, να αποτραπεί αμέσως η υπογραφή δεύτερου μνημονίου με την άμεση επαναφορά του εθνικού νομίσματος, την τιμωρία του διεφθαρμένου πολιτικού κατεστημένου και την ανάκτηση της λαϊκής κυριαρχίας, της εθνικής ανεξαρτησίας και της πραγματικής δημοκρατίας. Προϋπόθεση γι αυτό είναι η ανατροπή του σημερινού διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος που πρέπει να προκληθεί από την ίδια την κοινωνία, η οποία πρέπει να αντιληφθεί τη δύναμή της, μέσα από την οργάνωση και τη συντονισμένη δράση.

Με τα μνημόνια η πατρίδα μας θα χρεοκοπήσει και επίσημα η πτώχευση της θα κηρυχθεί μόλις ξεπουληθεί η δημόσια και ιδιωτική περιουσίας της και γενικότερα όλες οι πλουτοπαραγωγικές πηγές της.

Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ ΜΑΣ.
ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ, ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΤΩΝ ΟΙ ΛΙΣΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΦΥΓΑΔΕΥΣΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ. ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΟΜΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΘΑ ΑΠΟΔΗΜΗΣΗ Η ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΈΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου