Τοποθέτηση του WAKEUPCyprus στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -Quotes

...life is 10% what happens to you and 90% how you react to it!...

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Ο Καρκίνος των Γενετικά Τροποποιημένων αφορά ΑΜΕΣΑ εσάς και τα παιδιά σας!

Ο Αναστασιάδης ετοιμάζεται πάλι να σπείρει την καταστροφή...

ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΝΕΝΑ = ΚΑΡΚΙΝΟΣ = ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Δυστυχώς η δικτατορία των μεταλλαγμένων μπήκε ως θέμα και άνοιξε η συζήτηση σε μια νύκτα από την Ελληνική κυβέρνηση ως προεδρεύουσα της ΕΕ και έτσι γκρέμισε τις άμυνες κυβερνήσεων και κρατών πολλών δεκαετιών. Δυστυχώς οι Έλληνες πολιτικοί έστρωσαν κόκκινο χαλί στον εφιάλτη των γενετικά τροποποιημένων. Και να φανταστεί κανείς ότι όλες οι προηγούμενες προεδρίες είχαν αποφύγει ακόμα και να θίξουν το θέμα.

Ο Νίκος Αναστασιάδης, μετά από παρεμβάσεις των Αμερικανών και της προδοτικής Ελληνικής κατοχικής κυβέρνησης, ετοιμάζεται να προωθήσει τα Γενετικά Τροποποιημένα με ανυπολόγιστες αρνητικές συνέπειες στην οικονομία της αγροτικής παραγωγής και στην υγεία του ΣΥΝΟΛΟΥ των πολιτών. Γνωρίζοντας ότι τα Γενετικά Τροποποιημένα 'μολύνουν' τα πάντα γύρω τους, σε απόσταση ακόμη και 500 χιλιομέτρων αυτό θα σημάνει την οριστική καταστροφή όλων των οργανικών και βιολογικών καλλιεργειών στην Κύπρο. ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ

Η Βουλή ενέκρινε ομόφωνο ψήφισμα για να αναθεωρήσει την στάση-Ψήφο της Κυπριακής Δημοκρατίας ο σφαγέας της Κύπρου, Νίκος Χρυσάνθου Αναστασιάδης.

Ξεκάθαρα πλέον ο Νίκος Αναστασιάδης με τον Υπουργό Γεωργίας Νίκο Κουγιάλη εργάζονται ενάντια στα συμφέροντα του συνόλου των πολιτών της Κυπριακής Δημοκρατίας και ετοιμάζονται να 'παραδώσουν' ανυπεράσπιστους τους αγρότες στο έλεος της εταιρείας θανάτου που ονομάζεται Μονσάντο. Λίγη μελέτη χρειάζεται για να καταλάβει κάποιος τις τραγικότατες συνέπειες που θα επέλθουν στην αγροτική παραγωγή αλλά και την υγεία ΟΛΟΥ του πληθυσμού.

Παρουσιάζουμε την ανάλυση του WAKEUPCyprus όπως κατατέθηκε στην Βουλή:
http://www.scribd.com/doc/172988795/ΓΕΝΕΤΙΚΑ-ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ-GMO-Ανάλυση-WAKEUPCyprus-για-την-Βουλή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου