Τοποθέτηση του WAKEUPCyprus στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -Quotes

...life is 10% what happens to you and 90% how you react to it!...

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Το ψέμα της Ανακεφαλαιοποίησης των Κυπριακών Τραπεζών κατευθείαν από την Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ)


Θέλουμε να αναφερθούμε σε ένα πολύ απλό θέμα το οποίο όμως πάει να γίνει εργαλείο παραπλάνησης μεγάλης μερίδας των πολιτών.

Συζητιέται τις τελευταίες μέρες ή βδομάδες αν θα έπρεπε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να ανακεφαλαιοποίηση ευθέως τις κυπριακές τράπεζες με 10 – 20 δισεκατομμύρια ή αν θα το κάνουμε εμείς σαν Κυπριακή Δημοκρατία χαρίζοντας το χρήμα στην MARFIN και Τράπεζα Κύπρου. ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και εξηγούμεθα.
Αν παραδώσουμε την εθνική κυριαρχία μας με οποιονδήποτε τρόπο (που με τα σημερινά δεδομένα θα το κάνουμε σίγουρα), η Ευρωπαϊκή Κεντρική και η τρόικα θα μας τα πάρουν με καινούρια μνημόνια. Σε αυτή την περίπτωση μάλιστα είναι και χειρότερο να το κάνει η ΕΚΤ για τον απλούστατο λόγο ότι δεν θα έχουμε κανένα λόγο για το μέγεθος της ανακεφαλαιοποίησης. Εννοείτε ότι αυτό που θα αποφασίσει η ΕΚΤ θα είναι και ο λόγος για καινούρια μνημόνια. Με αυτό τον τρόπο μπορεί η τρόικα να αποφασίσει πότε και πόσο φυσικό αέριο, σπίτια και συντάξεις θα μας πάρει. Απλά πράγματα.

3 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ,ΠΑΛΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΤΑ ΦΑΝΕ!!!
    ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΕΡΙΑ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!!!ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!!!! ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!

      Παναγιώτη συμφωνούμε. Νομίζεις όμως ότι ο Ανα(Ν)στασιάδης σου θα μας σώσει; Μην είσαι γελοίος. ΚΑΝΕΝΑΣ από τους τρεις κύριους υποψήφιους έχει πρώτο στόχο το καλό των ανθρώπων..

      Θα τα ρίξουν στην προηγούμενη κυβέρνηση (που όντως ισχύει αν και η οικογένεια μου τους ψήφιζε). Είμαστε άνθρωποι θυμώνουμε για προδοσίες των πολιτικών (π.χ. της τωρινής κυβέρνησης - ας πούμε ότι είναι λύκοι χρώματος άσπρου) και νομίζουμε ότι ο δικός μας (ο λύκος χρώματος μαύρου) είναι καλύτερος!!

      Μόνο και μόνο για να "τιμωρήσουμε" το αντίθετο κόμμα, γινόμαστε πιο φανατικοί με το κόμμα που υποστηρίζουμε..

      Στην τελική όλοι λύκοι είναι και εμείς τα πρόβατα..

      Εσύ τι πραγματικά θέλεις; Να ζεις ελεύθερος ή σκλαβωμένος αλλά δεν πειράζει αρκεί που βγήκε ο δικός σου;..

      https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/549997_589792284368662_1981505826_n.jpg

      https://www.facebook.com/Wakeupcyprus

      Διαγραφή