Τοποθέτηση του WAKEUPCyprus στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -Quotes

...life is 10% what happens to you and 90% how you react to it!...

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

ΕΥΧΕΣ και κάλεσμα για ΑΦΥΠΝΙΣΗ από το WAKEUPCyprus



Καλή χρονιά σε όλους και πάνω απ' όλα σε αυτούς που έχουν τις πιο μεγάλες ανάγκες. Οι αδύναμοι οικονομικά συμπολίτες μας που δεν έχουν ούτε τα βασικά, δυστυχώς  είναι και ανήμποροι να αντιδράσουν στις οποιεσδήποτε επιδιώξεις του κάθε πολιτικάντη και του κάθε τροϊκανού που επιδιώκει να αφαιμάξει τον φυσικό πλούτο της γενέθλιας γης τους αλλά και να τους πάρει το σπίτι όπου μεγάλωσαν. Αυτή η συλλογική προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από το WAKEUPCyprus έχει ως στόχο την πλήρη ενημέρωση και αφύπνιση των πολιτών, αναγκάζοντας πρωτίστως όλους τους πολιτικούς να φανερώσουν την αλήθεια.

Η προσπάθεια μας που τώρα είναι και υπό τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ, στηρίζει την επιτυχία της στην ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ. Σας ζητούμε να καταβάλετε όση ψυχική δύναμη έχετε έτσι ώστε να προστατέψουμε όσους είναι ανήμποροι να αντιδράσουν αλλά και τους εαυτούς μας, την οικογένεια και πάνω απ' όλα τα παιδιά μας και το μέλλον του τόπου.
Αν όλοι μας καταφέρουμε να λειτουργήσουμε ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι η επιτυχία. Αφήστε πίσω τον κομματικό φανατισμό και τις εκλογές. Οφείλουμε να διδαχτούμε από τους λαούς που έχουν ήδη διαμελιστεί και να αντιδράσουμε άμεσα. Ολόκληρη Ελλάδα καταποντίστηκε μαζί με το λαός της (αλήθεια ξέρει κανείς που είναι τώρα ο Παπανδρέου και ο Καραμανλής;). Το χρωστάμε στους εαυτούς μας, αυτή τη φορά να μην   πάμε στον πάτο μαζί με τους.
Αν γίνουμε και εμείς παντελώς αδύναμοι θα είναι τρομερά πιο δύσκολο να αντιδράσουμε και αυτός είναι και ο τελικός στόχος της τρόικας. Να περιέλθουμε σε μια κατάσταση που δεν θα μπορούμε να αντιδράσουμε. Το μέγεθος μας, είναι υπέρ μας και όχι εναντίον μας. Οι Ισλανδοί τα κατάφεραν διότι οργανώθηκαν και έδρασαν ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ. Ζήτησαν απαντήσεις και έτσι κατάλαβαν τι οργανωνόταν πίσω από την πλάτη τους. Το μέγεθος του πληθυσμού της Ισλανδίας ήταν και το πλεονέκτημα τους λαού της εφόσον κατάφεραν να οργανωθούν και να ενημερωθούν. Προωθήστε άμεσα το WAKEUPCyprus και την επιστολή που στάληκε στους πολιτικούς. Ζητήστε πειστικές και πραγματικές απαντήσεις από όλους. Αν το κάνουμε θα γίνουμε ο εφιάλτης τους. Αν είμαστε χιλιάδες δεν θα μπορέσουν να μας αγνοήσουν. Ήδη κάποιοι πολιτικοί δεν νιώθουν άνετα διαβάζοντας την επιστολή, εφόσον δεν μπορούν να δώσουν απαντήσεις. Προσπαθούν μάλιστα να μας περιθωριοποιήσουν χωρίς να απαντήσουν στα ερωτήματα μας διότι φοβούνται τη δημοσιότητα. Την έχουν πάθει όμως διότι το όλο εγχείρημα έχει τεράστια ανταπόκριση από  πολίτες όλων των ηλικιών και κοινωνικών στρωμάτων. Νέοι άνθρωποι, ακαδημαϊκοί, επιχειρηματίες, άνεργοι, κυβερνητικοί, ιδιώτες κλπ διάκεινται θετικά και προσφέρονται να βοηθήσουν. Προωθείστε το ΜΗΝΥΜΑ άμεσα και παντού στο διαδίκτυο και όχι μόνο. Όλοι πρέπει να δώσουν απαντήσεις και θα δώσουν θέλουν δεν θέλουν. Από εσάς εξαρτάται.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και ένα ανατρεπτικό για τα σχέδια των λίγων  2013!


Με εκτίμηση,
Ομάδα wake up Cyprus

2 σχόλια:

  1. Θα κάνετε κάποια συνέλευση ούτως ώστε να ανταλλαγούν θέσεις και απόψεις για πρακτικές παρεμβάσεις;

    νάστε καλά!

    https://osr55.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κάποια σχόλια δεν έχουν απαντηθεί λόγω χρόνου.. Σε παρακαλώ στείλε το τηλέφωνο σου με μήνυμα στο facebook και θα επικοινωνοίσουμε. Ευχαριστώ. Χ.Β.

      Διαγραφή