Τοποθέτηση του WAKEUPCyprus στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -Quotes

...life is 10% what happens to you and 90% how you react to it!...

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Ταξίδι στο χρόνο...

 Δημοσίευμα του Ιουνίου 2013. Σας παραθέτουμε απόσπασμα για όσους δεν έχετε χρόνο για να διαβάσετε όλο το άρθρο. Παραθέτουμε και την πηγή για τους υπόλοιπους!

"Όχι μόνο δεν έκανε πίσω ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου άλλα τα έβαλε ευθέως με τον Πρόεδρο της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι για τους φραγμούς που επιχείρησε να βάλει στην πρόθεση του Κοινοβουλίου να διευρύνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Τράπεζας με δύο Εκτελεστικούς Συμβούλους.

Αφού κατάθεσε νέα πρόταση νόμου στην οποία απαντώνται και οι τρεις ενστάσεις του κυρίου Ντράγκι, εξωτερίκευσε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την απαρέσκεια του για τη διαχρονική στάση του Ευρωπαίου αξιωματούχου

Ανοίγοντας έτσι με τον πλέον επίσημο τρόπο τον φάκελο των ευθυνών για την παραχώρηση έκτακτης ρευστότητας στην Λαϊκή Τράπεζα, την επίμαχη περίοδο μετά την κρατική της στήριξη, κατά παράβαση των κανονισμών αφού η τράπεζα ήταν πλέον αφερέγγυα.

Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει δικαιώματα και πρέπει να τα διεκδικήσει εξήγησε ο βουλευτής του κόμματος Πρόδρομος Προδρόμου."

Μπορείτε να διαβάσετε όλο το άρθρο του 2013 εδώ:
http://www.ant1iwo.com/oikonomia/2013/06/10/agwgh-akomh-kai-kata-ntragki-gia-ton-ela/

Όχι δεν σας κάνουμε πλάκα!
Αυτά λέχθηκαν πριν ένα χρόνο, ενώ φέτος ο κ. Αναστασιάδης μιλά με τον Ντράγκι για μετατροπή του χρέους προς τον ELA σε μακροπρόθεσμο δάνειο. ( "έθεσε στο τραπέζι, τρόπους να μειωθεί ο ELA, με την προοπτική να θεωρηθεί μακροχρόνιος δανεισμός και να μην ανανεώνεται συχνά, καθώς επίσης ζήτησε ευνοϊκότερους όρους." - πηγή: http://www.sigmalive.com/news/oikonomia/144694 )

Αλήθεια, πόσα ακόμα χωράνε κάτω από το χαλί;;;
Και πόσοι ακόμα τους πιστεύουν;..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου