Τοποθέτηση του WAKEUPCyprus στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -Quotes

...life is 10% what happens to you and 90% how you react to it!...

Σάββατο, 17 Μαΐου 2014

ΟΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ;

Μπορεί πολύς απλός κόσμος να δυσκολεύεται να πληρώσει τα δάνειά του, αλλά είναι πια ολοφάνερο και η Τρόικα το έχει τονίσει με ιδιαίτερη έμφαση ότι οι πολυεκατομμυριούχοι δανειολήπτες ΜΠΟΡΟΥΝ να τα αποπληρώσουν αλλά ΔΕΝ το κάνουν. Μάλιστα υπάρχουν απτά στοιχεία, statements τραπεζών που δείχνουν συγκεκριμένους εκατομμυριούχους κυρίους να έχουν βγάλει από την Κύπρο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λεφτά από αυτά που χρωστούν.

Αυτοί λοιπόν σε άλλες εποχές μακρινές του παρελθόντος θα έπρεπε να είχαν κατηγορηθεί για έσχατη προδοσία και να είχαν τουφεκιστεί δημόσια. Ωστόσο - όπως γίνεται πάντα σ' αυτό τον τόπο- οι πολιτικοί έρχονται να τους παράσχουν ... προστασία.

Αλλά ποιος θα τα τα αποπληρώσει αυτά τα δάνεια αν το κάνουν οι ίδιοι, αναρωτιέται ο Μάριος Κληρίδης του Συνεργατισμού. Θα τα πληρώσουν οι εγγυητές τους, θα μπουν φορολογίες στους πολίτες ή θα γίνει νέο κούρεμα;

Με άλλα λόγια το ερώτημα είναι: οι εκατομμυριούχοι θα μας φορτώσουν ΕΜΑΣ τα δάνειά τους για να τα πληρώσουμε, διότι εκείνοι έβγαλαν τα λεφτά τους έξω;

Ο Χούριγκαν της Τράπεζας Κύπρου έχει προειδοποιήσει ότι το πρόβλημα είναι τεράστιο. Στην πραγματικότητα είναι σαν ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί ανά πάσα στιγμή και να γκρεμίσει ότι έμεινε όρθιο στην κυπριακή οικονομία.

Δυστυχώς όμως για άλλη μια φορά τα κόμματα δεν καταλαβαίνουν τίποτα! Ενεργούν ανεύθυνα. ανόητα, προκλητικά και οδηγούν την Κύπρο και τον απλό λαό της σε άλλη μια καταστροφή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου